Copy


Nieuwsbrief

Jaargang 8, nr.1, januari 2017

Beste lezer,

Een nieuw jaar is begonnen. Een nieuw jaar van samenwerken, ontdekken, verbinding zoeken, elkaar versterken en bovenal genieten!

Het thema van deze maand is 'Verbinden'. Een mooi thema voor het nieuwe jaar want samen is veel leuker dan alleen. En om met Loesje te spreken "Waarom moeilijk doen als het samen kan"

Veel leesplezier!

Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Anke de Jong-Koelé en Marjan Marinissen (eindredactie)

Inhoud

  • Mijn dansreis door de 7 chakra's
  • Verbinding
  • Verbinden en Versterken
  • Ik hoor je niet, ik luister wel

Mijn dansreis door de 7 chakra's

Door Rudolf Vobornik, 2Birds Counselling & Coaching, Alphen aan den Rijn


Onderweg van Alphen aan den Rijn naar Houten zit ik te mijmeren. Dat moet vanavond wel een bijzondere workshop worden, het kan niet anders op deze bijzondere 17-1-17. Zelf ‘s-ochtends een nieuwe opdracht als projectleider binnengehaald en mijn oudste zoon bleek te zijn aangenomen voor zijn droombaan. En ik mag straks nog door mijn chakra's dansen! 
Een beetje spannend voelt het wel. Hoe gaat dat zijn?
Lees meer

Verbinding

Door Marjan Marinissen, MarjanCoaching Houten


Deze week samen met mijn eigen coach, (ja, coaches gaan ook af en toe naar een collega-coach voor een traject! #onlyhuman) het woord verbinding onderzocht door een mindmap te maken. Voor mij is het een woord waar ik van hou, dat iedere keer terugkomt in wat ik doe en waar ik blij van word.
Lees meer

Verbinden en Versterken

Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist


Heb je wel eens een ervaring gehad met iemand waarbij je een verbinding had die heel goed voelde? Ik bedoel niet een vluchtige telefonische verbinding, maar een diepe, emotionele verbinding. Een verbinding waarvan je weet, ‘wat ik ook doe, die verbinding is zo diep en goed, die wordt nooit verbroken’
Iemand waarbij je je hart kunt luchten, die altijd voor je klaar staat of die je helpt om sterker te worden. Iemand die jouw zwakheden kent maar je daarom niet minder vindt.
Misschien heb je die verbinding nog steeds met die persoon, maar misschien is hij door allerlei oorzaken toch verbroken.
Lees meer

CoachConfetti Café: Klanten werven door verhalen te vertellen

Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk Zeist

Ken je dat? Dat je zit te zwoegen op een blog, niet weet wat je moet schrijven of er heel lang over doet om een blog uit je pen te persen? Met als gevolg dat je de blog maar laat zitten. Of je schrijft hem wel maar er reageert niemand op. Al die moeite voor niets, dat werkt niet echt motiverend!
Lees meer
 

Gratis artikel: Ik hoor je niet, ik luister wel


Niet je vermogen om te horen, maar het hebben van de juiste instelling is nodig om goed te kunnen luisteren. Alleen als je met je hart luistert, kun je voelen wat de ander te vertellen heeft.
Lees meer

       Email Marketing Powered by Mailchimp