Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 5, nummer 11 november 2014

Rounded corners Intro
Beste lezer,

Het einde van het jaar komt in zicht, december staat voor de deur. Voor veel mensen is het een tijd van terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar te brengen heeft. Anke geeft in haar artikel enkele tips hoe je om kunt gaan met zowel de positieve als de negatieve gebeurtenissen van het afgelopen jaar of van wat nog komen gaat.
We hebben ook weer een Coach van de maand, dit keer  is dat Manuela de Klaver van Emovatie. Zij vertelt over de boeiende wisselwerking tussen lichaam en geest.
Thea beschrijft hoe haar liefde voor het Noorden van Europa een anker kan zijn in haar dagelijks leven en hoe de visualisatie van een fijne plek je kan helpen bij tegenslag of bij het zoeken naar antwoorden.

Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Veel leesplezier,

Marjan Marinissen en Anke de Jong-Koelé (eindredactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Coach van de Maand
  • Verankerd in het noorden
  • Een moment van reflectie
  • CoachConfetti Café
  • Alternatieve kadobon
Rounded corners Intro

Coach van de Maand


Invoelend, Spontaan en leergierig zijn enkele kenmerken die passen bij Manuela. Naast arts, is Manuela sinds februari 2013 coach op het gebied van Vitaliteit, Mind& Body integratie en communicatie. Manuela werkt vanuit haar visie dat emotie (voelen) en motivatie (denken), sterk met elkaar verbonden zijn. “Lekker in je Lichaam” voelen lukt beter als het in je hoofd ook goed zit.
Lees meer

Verankerd in het Noorden

Gebruiker Icoon Door Thea Moen, Resettled, Den Haag
Ik kan slecht tegen de zomerse warmte, maar als mijn adem in de buitenlucht verandert in witte wolkjes, de weermannen vorst en sneeuw voorspellen en de dagen kort maar kraakhelder zijn, voel ik me écht lekker in mijn vel.


Geen winterdepressies voor mij, wel dikke wollen truien en lekker thuis de verwarming aan.
Lees meer

Een moment van reflectie

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist
Als het jaar op zijn einde loopt en de dagen worden kouder en korter, dan bekruipt mij regelmatig de neiging om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd, wat ging goed en wat niet? Wat waren fijne momenten en welke momenten zou je het liefst diep wegstoppen en nooit meer meemaken? Welke mooie ontmoetingen heb je gehad dit jaar en welke mensen ontwijk je liever?


Naast terugkijken is er ook de behoefte aan vooruit kijken naar het nieuwe jaar.
Lees meer

CoachConfetti Café

Helaas ging het laatste CoachConfetti Café van 27 november niet door vanwege privé-omstandigheden, maar op 22 januari krijg je weer een kans.


Ben jij, ken jij een councellor, coach of trainer?
Meld je dan aan voor het CoachConfetti Café op 22 januari 2015.
Lees meer

Alternatieve Kadobon

De feestdagen komen er weer aan. Nu al, zo vroeg al? Ik hoor het je denken! Maar, bekijk het eens anders: wat als elke dag een feest kan zijn? Een aanleiding om iets extra's voor iemand te betekenen? Iets moois te geven? Voor die momenten, groot en klein, hebben we de tip van de Alternatieve Kadobon voor je. Eén kadobon voor alles wat goed is voor mens, dier en natuur. En het prachtige van dit kado is dat iemand zelf bepaald wat hij kiest! Je geeft dus altijd iets waardevols met de Alternatieve Kadobon.
Met deze Alternatieve Kadobon kun je natuurlijk ook gebruiken voor jezelf of om aan iemand te geven om bij één van de coaches van CoachConfetti een sessie of een workshop te doen. Dat is nog eens een leuk cadeautje!

         
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp