Copy
Bekijk de e-mail in de browser

FCE Nieuwsbrief

Workshop Duurzame inzetbaarheid

Nieuwsgierig naar onze trajecten? FCE Proeverij

Overzicht: Startdata van al onze trajecten

 

Workshop Duurzame inzetbaarheid 4 juli 2019

Vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen 
Werken vanuit passie en talent, mooie resultaten neerzetten en jezelf ‘gewoon’ blijven ontwikkelen. Dát is wat je wilt. Als medewerker, als manager, als HR adviseur; voor jezelf en jouw organisatie. En dat is alleen mogelijk als vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen hand in hand gaan. De triple V.

In de praktijk van alle dag gaan gesprekken echter vaak over ‘hoe lang moet jij nog voor jouw pensioen?’, over de lage respons op het medewerkers tevredenheidsonderzoek, over het hoge percentage burn-outs of over het gebrek aan initiatief van medewerkers. Logisch ook, er staat nogal veel onder druk in de meeste organisaties.

Duurzame inzetbaarheid en duurzaam organiseren gaan hand in hand en er zijn al veel voorbeelden van organisaties die er met succes werk van maken. Er is een lijn te vinden in de knoppen waaraan zij draaien.

Deze workshop
In deze workshop maak je kennis met de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid en hoe je daarop beweging kunt creëren. Welke knoppen zijn er? Waar kun je als manager of HR(D) adviseur het meeste mee? En hoe moedig je medewerkers aan om ook zelf initiatief te nemen? Aan de hand van jullie eigen casuïstiek verkennen we welke interventies een goede eerste stap kunnen zijn en het in zich hebben om als hefboom te fungeren.

Begeleider
De begeleiding van deze workshop is in handen van Sandra Ringeling van Kessels & Smit, The Learning Company. Sandra is een adviseur met jarenlange ervaring binnen de vakbeweging en NS, ook als ook leidinggevende. Speerpunten in haar werk zijn duurzame inzetbaarheid, het ontwikkelen van talentgerichte HR praktijken (zoals vernieuwing van de gesprekscyclus), teamontwikkeling en interim management. Ze is bovendien oud-deelnemer van de FCE leergang Opleidingskunde (lichting 1998).

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op 4 juli van 14.00 – 17.00 uur in Utrecht aan de Maliebaan 45. De kosten voor deelname bedragen € 100,00.

Inschrijven
FCE Proeverij op 28 juni 2019

Overweeg je om jouw eigen professionalisering dit najaar weer een impuls te geven en ben je benieuwd naar wat er binnen de FCE te doen is en welke nieuwe trajecten er zijn?
Je bent van harte welkom op onze proeverij in de middag van 28 juni a.s. of je nu al een leergang hebt gevolgd of niet…
We beginnen om 14.00 uur en de proeverij duurt tot 16.00 uur. Inloop is vanaf 13.30 uur. Na afloop ben je van harte welkom om met ons nog iets te drinken.

De locatie is Maliebaan 45 in Utrecht.

Inschrijven
Overzicht startdata van al onze trajecten

Benieuwd naar onze trajecten? Vraag gerust een brochure of een intakegesprek aan, of bel als je meer wilt weten!

16 september 2019 
Ontwerpen en faciliteren van online en blended leren

19 september 2019 
Adviseren & ontwerpen voor leren in organisaties 

9 oktober 2019 
Verhalen(d) veranderen

2 oktober 2019 
Masterclass Imperfect adviseren 

3 oktober 2019 
Proceskunde, Werken met Aandacht

3 oktober 2019 
Systemisch coachen met talent

6 februari 2020 
Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

Meer nieuws en blogjes vind je op
https://www.corporate-education.com/nieuws-fce/

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je (oud) deelnemer bent van een van de FCE leertrajecten of workshops. Stuur hem gerust door naar anderen. Afmelden kan altijd door op onderstaande link te klikken.
Vragen of tips? Of wil je je aanmelden? Mail info@corporate-education.com
unsubscribe from this list  |  update your subscription preferences


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FCE - Foundation for Corporate Education · Maliebaan 45 · Utrecht, NH 3581 DC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp