Copy
Bekijk de e-mail in de browser

Kom je ook op het FCE lustrum?

Beste (oud) deelnemers, (oud) docenten en (oud) bestuursleden van de FCE,
 
In 2020 vieren we het zesde lustrum van de FCE. Een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen! Het thema van het lustrum is:
 

Van een kleine doorbraak naar een grootschalige beweging

Dat is het onderwerp van het Grote FCE Onderzoek dat Suzanne Verdonschot sinds twee jaar met studenten en deelnemers uit het FCE-netwerk uitvoert. De centrale vraag hierin is: Hoe kunnen enkele geslaagde experimenten uitgroeien tot een meer grootschalige vernieuwing? Hoe schaal je innovatie op? Wat kun je doen na een geslaagde pilot? De onderzoekers willen er achter komen hoe mensen elkaar 'aansteken' om aan de slag te gaan. En wanneer kleine stappen zich ontwikkelen tot een heus vernieuwingspad. Ook bestuderen ze hoe mensen regie kunnen voeren op deze processen om richting en vaart te geven aan de beweging die ze voor ogen hebben. 

Aan het werk met de onderzoeksresultaten

Tijdens het lustrum krijg je de nieuwste inzichten uit het onderzoek, vers-van-de-pers! Ook ga je er praktisch mee aan het werk in verschillende workshops. Onder begeleiding van de FCE-docenten en onderzoekers kun je aan de slag met onderwerpen als: 

  • Breng jouw eigen vernieuwingsproject in kaart: reflecteer op de stappen die je tot nu toe maakte in de beweging waar jij aan bouwt en ontwerp volgende stappen.
  • Reflectie op jouw eigen kwaliteiten als beweging-maker: onderzoek wat jouw bijdrage is en ga na hoe je jouw talenten nog sterker kunt inzetten.
  • Ontwerp krachtige interventies om jouw organisatievernieuwing verder te brengen: op basis van jouw eigen ervaring èn nieuwe inzichten werk je nieuwe ideeën uit.  

De FCE-docenten hebben elk expertise op verschillende thema's. Dat zorgt voor een gevarieerd aanbod van workshops vanuit verschillende invalshoeken zoals: opleidingskunde, e-learning, talentgericht werken, proceskunde, verhalend werken.

Kom je ook?

‘Van kleine doorbraak tot grote beweging’ is ook een titel die op de FCE zelf slaat: van een enkel traject zijn we uitgegroeid tot een volwassen ‘community’ waarin vakgenoten elkaar rond verschillende onderwerpen ontmoeten om met en van elkaar te leren. De lustrumdag is het moment waarop al die mensen samen komen. We hopen dat je erbij kunt zijn.
 
Vandaar deze save-the-date! Aanmelden hoeft nog niet, maar als je nu al weet dat je (waarschijnlijk) wilt komen kun je dat aangeven via lustrum2020@corporate-education.com - dat helpt ons met de planning. Eind januari komen we op de lijn met het programma en de uitnodiging.
 
Vriendelijke groet,
Namens alle begeleiders en bestuurders van de FCE,

Saskia Tjepkema, Suzanne Verdonschot & Janni Schipper

PS. We bereiken met deze mail niet iedereen voor wie de uitnodiging bedoeld is: mensen zijn verhuisd, veranderd van baan, … niet altijd zijn de mailadressen up to date. Voel je vrij om hem door te sturen aan andere (oud) FCE-ers in jouw netwerk die je daar graag zou ontmoeten.

LinkedIn
Twitter
Email
Website
Je ontvangt deze save the date omdat je eerder betrokken bent geweest bij een of meerdere FCE activiteiten. Afmelden kan altijd door op onderstaande link te klikken.
unsubscribe from this list  |  update your subscription preferences


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FCE - Foundation for Corporate Education · Maliebaan 45 · Utrecht, NH 3581 DC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp