Copy
Camping Petrushoeve nieuwsbrief / juli 2014
Petrushoeve Recreatie

Zomers genieten in Limburg!!!


Beste lezer,

Wat hebben we een mooi voorjaar achter de rug. Het waren 4 maanden met slechts een paar dagen regen, veel zon en heerlijke temperaturen. Qua regen is dit op zich niet vreemd omdat we statistisch gezien in een droog gebied liggen. De meeste regen drijft achter rivier de maas of aan de andere kant achter het duitse bos weg.

Juli en augustus
In deze maanden hebben we nog plaatsen beschikbaar. Ook dan kunt u bij ons genieten van de rust, de ruimte en de mooie omgeving. Geen "drukke" of "overbezette" camping. Onze tarieven zijn in juli en augustus niet anders dan in andere maanden. Wij hanteren het hele jaar door dezelfde tarieven zonder toeslagen tijdens schoolvakanties en/of feestdagen.

Vrij spelen / onbezorgd genieten
Omdat onze camping auto- en huisdiervrij is en er geen zwembad aanwezig is kunnen kinderen heerlijk vrij spelen en rond lopen/fietsen terwijl ouders onbezorgd genieten!!!
Tijdens de schoolvakantie organiseren we regelmatig originele activiteiten voor kinderen en soms voor het hele gezin. Kijk eens in het foto-album.Waterrecreatie
Op onze camping hebben we geen zwembad. Onze tarieven kunnen we hierdoor laag houden. Voordeel voor u is dat u niet standaard betaald voor een voorziening die u niet of niet dagelijks gebruikt. Binnen een straal van 4 kilometer hebben we echter wel een strandbad, twee openluchtzwembaden en een subtropisch zwemparadijs. Voor meer info.
 
Wist u dat? of Weet u het nog?
- bij ons kunt u alle dagen aankomen tussen 13:00 en 19:30 uur 
- bij ons kunt u alle dagen vertrekken tussen 8:30 en 11:00 uur
- bij ons kunt u voor een klein bedrag de vertrektijd verlengen tot 19:30 uur
- bij ons kunt u dagelijks broodjes, croissants, stokbrood, appelflappen en ijs kopen
- bij ons hanteren we geen toeslag tijdens schoolvakanties
- bij ons geen verborgen extra's als reserveringskosten en milieuheffing
- bij ons kunt u buitengewoon genieten van rust en ruimte
 
We verwelkomen u graag.
 
Groeten,
Rob en Arja

U kunt zich ten alle tijden uitschrijven of uw gegevens aanpassen door op de link onderaan deze e-mail te klikken. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen zodat wij u handmatig uit het bestand halen.
Onze gegevens:

Camping Petrushoeve
Rob & Arja van Gils
Heidenheimseweg 3
5954 PB  BEESEL

T.: 077-4741984
E.: info@campingpetrushoeve.nl