Copy
Camping Petrushoeve nieuwsbrief / januari 2016

Buitengewoon genieten !!!


De kerstspullen liggen weer op zolder. Dagen worden langer en het begint langzaam te kriebelen. We willen gaan kamperen. Heerlijk naar buiten en genieten van de natuur en de vrijheid.


5 jaar Camping Petrushoeve 2011 - 2016
De tijd vliegt. Zo is het begin 2011 en starten we een camping en voor we het weten zijn we 5 jaar verder en is er al veel veranderd. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze gasten. Om dit te vieren hebben we voor u ......................
......................waarbij u bij een verblijf van minimaal 2 weken van iedere 7 nachten 1 nacht gratis verblijft. Meer info. Heeft u andere wensen neem dan contact met ons op.

 
Nieuwe website en folder
De afgelopen maanden hebben we een nieuwe website gemaakt. Deze is geschikt voor alle (mobiele) apparaten en tevens beschikbaar in het engels en het duits. De vorige, van begin 2013, werkte niet optimaal op mobiele apparaten en was uitsluitend in het nederlands. Nadat de website gereed was hebben we ook de folder vernieuwd.


Caravana
Van 21 tot 26 januari zijn we aanwezig op de Caravana; "De grootste kampeerbeurs van Nederland". 
U kunt ons vinden op stand nummer 3069.
Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.
 

We verwelkomen u graag in 2016.
 
Groeten,
Rob en Arja

U kunt zich ten alle tijden uitschrijven of uw gegevens aanpassen door op de link onderaan deze e-mail te klikken. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen zodat wij u handmatig uit het bestand halen.
Onze gegevens:

Camping Petrushoeve
Rob & Arja van Gils
Heidenheimseweg 3
5954 PB  BEESEL

T.: 077-4741984
E.: info@campingpetrushoeve.nl