Copy
Camping Petrushoeve nieuwsbrief / april 2015

Heerlijk. We leven weer buiten !!!


Beste lezer,

Wat is het toch weer genieten van het heerlijke voorjaarszonnetje. Soms zijn de nachten nog een beetje fris maar de zon schijnt volop en bovenal is het droog. Zo droog zelfs dat we de nieuwe hagen en de nieuw ingezaaide kampeerplaatsen moeten sproeien om er goed de groei in te krijgen. Mooi om te zien dat de camping iedere dag weer "groener" wordt.

Meivakantie-aanbieding
De meivakantie staat voor de deur. Tijdens deze vakantie hebben we een speciale aanbieding voor gezinnen en/of opa's en oma's met kleinkinderen. Bij een verblijf van minimaal 4 nachten (uitsluitend nieuwe reserveringen) in de periode van 25 april tot zondag 10 mei verblijven 2 (klein)kinderen (t/m 12 jaar) gratis.
Lekker de natuur in en genieten van de mooie waterwandelwereld-wandelingen in de nabije omgeving. De grens over naar de voor hollandse begrippen goedkope boerderij-belevenisoase Irrland. Zwemmen in het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs. Een uitstapje naar avonturenpark Valdeludo. Het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.Hemelvaart-pinksteren
Op dit moment hebben we nog een aantal plaatsen beschikbaar voor zowel het hemelvaartsweekend als het pinksterweekend.

Arrangement hemelvaart-pinksteren
Wilt u 2 weekenden genieten en tussendoor uw kampeermiddel "leeg" laten staan dan is wellicht het arrangement hemelvaart-pinksteren iets voor u. Dit kan al vanaf € 162,00.

KGC-fietsmaand
De maand juni staat in het teken van de KGC fietsmaand. Verblijft u minimaal 4 nachten bij ons dan ontvangt u gratis een mapje met fietskaart en verschillende fietsroutes.


Gedurende het hele seizoen kunt u een keuze maken uit onze arrangementen. Vindt u op onze "arrangementen-pagina" of bij "bookyourcamping" niet wat u zoekt neem dan contact met ons op.
 
We verwelkomen u graag.
 
Groeten,
Rob en Arja

U kunt zich ten alle tijden uitschrijven of uw gegevens aanpassen door op de link onderaan deze e-mail te klikken. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen zodat wij u handmatig uit het bestand halen.
Onze gegevens:

Camping Petrushoeve
Rob & Arja van Gils
Heidenheimseweg 3
5954 PB  BEESEL

T.: 077-4741984
E.: info@campingpetrushoeve.nl