Copy
Save the date: Grootouderdag 2016


Save the date: Grootouderdag 2016!

Op D.V. 19 november 2016 houden we onze eerste Grootouderdag in De Bron te Hardinxveld-Giessendam. Dat doen we omdat we geloven in een belangrijke rol voor grootouders in de (geloofs)opvoeding van hun kleinkinderen, in hun mentorrol voor ouders en ook gewoon omdat het leuk is!


De dag is bedoeld voor grootouders, alleen of samen, die hun betrokkenheid bij de kleinkinderen willen vergroten of verdiepen. Hoofdspreker is ds. Kees van Velzen, die zelf ook opa is.

Programma en kosten
Naast het hoofdprogramma worden er tal van workshops aangeboden. Uiteraard is er ook tijd voor ontmoeting met andere grootouders. De toegang van de dag is gratis, aanmelden is noodzakelijk. We zullen een collecte houden om de kosten mee te kunnen dekken. 

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden is mogelijk via het aanmeldformulier op onze website. Houd www.generatio.nu en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie. Neem bij vragen gerust contact met ons via info@generatio.nu of door te bellen: 085 489 71 90 (telefonisch alleen op maandag bereikbaar).

Een hartelijke groet en fijne zomer gewenst, namens ons team,

Rob Hondsmerk
Directeur Stichting Generatio

Ps. Zelf (nog) geen grootouder? Stuur deze mail gerust door naar (schoon)ouders en andere geïnteresseerden!
Copyright © 2016 Stichting Generatio
Email Marketing Powered by Mailchimp