Copy
Nieuw project van Culture Connection
Bekijk deze e-mail in je browser

Wij doen mee aan Utrecht 900 met programma Women’s Voices

Utrecht bestaat 900 jaar en viert dat in 2022 met een groots stadfeest. Het thema luidt ‘Stad zonder muren, open, betrokken, gastvrij en verbonden met elkaar’. Wij organiseren Women’s Voices Utrecht met een slotconcert op 10 november in de Geertekerk Utrecht.

Vrouwen vormen een belangrijke schakel in de geschiedenis van Utrecht. De moed, onafhankelijke geest en creatieve kracht van vrouwen van vroeger tot nu vormen de inspiratie voor ons programma met o.a. Wishful Singing, Namgyal Lhamo, Sally Hanna en Gabriel Erlach. Van 15 oktober tot 10 november zijn er zangworkshops, pop-up optredens en dialoogdiners op diverse locaties in Zuilen, Kanaleneiland en Leidsche Rijn. Centraal staan de verhalen van Utrechtse vrouwen die zich inzetten voor een betere toekomst voor iedereen: voor vrijheid, vrede, volksgezondheid, welzijn, empowerment en talentontwikkeling. Binnenkort meer programma-informatie.

I.s.m. Utrecht 900, Geertekerk, Sint Maarten Utrecht, Koptische kerk, Utrecht in Dialoog, Resto van Harte en vele anderen.

 

Lees dit bericht op de website »

 
Facebook
Website
© 2022 Culture Connection · PO Box 13239 · 3507 LE Utrecht · NL
voorkeuren wijzigen · afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp