Copy
Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
MANAGEMENT, ONDERZOEK EN CONCEPTONTWIKKELING IN DE CULTURELE SECTOR

Vervolg Culturele Karavaan

Eind juni 2013 vond de laatste activiteit van Culturele Karavaan Utrecht plaats op de Prins Claus Brug in Utrecht Zuid-West. Tijdens het gloednieuwe Blend’in Ark festival presenteerde Culturele Karavaan  jonge veelbelovende artiesten. O.a. Pearl Jozefzoon die een swingende gospelact ten beste gaf en ook Fatima Zohra & Menno Roymans met eigentijdse anasheed songs en Usha Kanagasabai met moderne Indiase dans.

Culturele Karavaan Young Talent 2013

Rondreizend festival

Culturele Karavaan is een rondreizend festival. Het vindt plaats in grootstedelijke wijken met een gemengde bevolkingssamenstelling. Een programma vol muziek, dans, poëzie en lekker eten brengt bewoners samen en nodigt hen uit kennis te maken met elkaars cultuuruitingen, geloof en levenswijze. Het culturele programma krijgt inhoud en vorm in samenwerking met lokale partners en artiesten en is iedere keer uniek!

Kennis delen

Na zeven edities festival Culturele Karavaan georganiseerd te hebben, is het tijd om opgedane kennis en expertise te delen en het project overdraagbaar te maken. Dit krijgt vorm in een handleiding boordevol praktische tips om tot een geslaagd festival te komen! De Handleiding Culturele Karavaan komt eind 2013 op de markt en is te gebruiken door professionals die creatieve projecten in een grootstedelijke context ontwikkelen. Voor meer informatie: jdenboer@jdbc.nl


Lees dit bericht op de website »

share on Twitter Like Vervolg Culturele Karavaan on Facebook


Copyright © 2013 dB consult.
Email Marketing Powered by Mailchimp