Última hora

El Tribunal Suprem anul·la el Col·legi del Fernando Amago 

Ens agradaria no haver hagut de fer aquest comunicat, però és el que correspon.
Amb aquesta sentència, en Fdo., en suma 7 sentències en contra, han estat certament barroers i matusser.

Amb aquesta hem tornat a guanyar els catalans que ens estimem fer bé les coses i d’acord amb la legalitat.

Segons els nostres advocats, aquesta sentència és la definitiva (coneixent el Amago ja veurem, encara que ara es dibuixa un futur fora de la legalitat). 
Hem de reconèixer que nosaltres hem comés errors, perquè hem estat inexperts i confiats i per això el problema ha arribat tant lluny. 

Ara cal retornar a la veritable essència col·legial, que és la defensa de la professió i l'ordre, és difícil i estem obligats a fer un esforç considerable.

Com correspon al final d'un procediment judicial com aquest i a favor de la professió, el COITT-COETTC ha obert un període d'un mes per readmetre o admetre a tots aquells enginyers que ho demanin mantenint-los el nombre de col·legiat i antiguitat. Els companys que decideixin acollir-se a la mesura seran ben acollits i hauran de demostrar que han estat col·legiats durant aquest temps al CETPTC d'en Fernando Amago. Aquest reconeixement serà important davant la imminència de l'acreditació professional per exercir la professió. Es pot sol·licitar enviant mail a recepcion@coitt.es / catalunya@coitt.es / info@coettc.info.

Atentament ens acomiadem accentuant que tot i els entrebancs tenim un bon nom i reconeixement davant els altres col·legis precisament per fer les coses ben fetes.

Salutacions, 

Jordi Farré

Degà del COETTC
President de l'ACETT 

Copyright © 2015 ACETT, tots els drets reservats. 
Aquest missatge i els seus arxius adjunts són privats i van dirigits exclusivament al seu destinatari.
Vostè és pot donar de baixa prement en l'enllaç al peu d'aquest comunicat. 

Ens pots trobar a: 
COETTC-ACETT
Plaça Ripoll, num 9 baixos
43003 - Tarragona
977 94 34 05

info@acett.cat