Anul·lació del Estatuts del CETPTC

La llei invalida els Estatuts del Col·legi de Fernando Amago

La trajectòria de Fernando Amago dins del CETPTC (COETTC segons ell) va de malament a pitjor. La justícia li ha girat l'esquena davant les diferents maniobres fraudulentes que a dut a terme fins ara i que el COETTC-ACETT ha denunciat una darrere l'altra en defensa sempre del bé de la professió  i de la vida col·legial. 
El nostre col·legi ja porta anys guanyant batalles legals a Amago, l'última ha estat la sentència 98/2016 que ha dictat el Jutjat Contenciós Administratiu 4 de Barcelona anul·lant els estatuts del Col·legi d'Amago (Estatus anul·latsSentència) (apuntar que segons aquests Fernando Amago era Degà a perpetuitat)
Per acabar-ho d'adobar, el passat dimecres 18 de maig Fernando Amago estava emplaçat a defensar les eleccions del 16 de novembre de 2015 en les quals ell va ser nomenat president i que des del punt de vista legal són fraudulentes, tal com vam denunciar. En aquest acte, Amago s'havia d'afrontar a una pericial i, en acabar, a formular conclusions verbals com a tràmit previ a dictar Sentència. S'ha de subratllar que en resposta a la nostra demanda no va aportar cap prova pericial que contradigués la nostra i que, ara, ni tan sols va intentar desvirtuar les contundents conclusions de l’informe pericial aportat per la nostra part, en el qual s’acreditava la falsificació de la data de la publicació de la convocatòria d’eleccions.
En el plet mantingut entre les dues parts per justificar el que creiem injustificable, la seva argumentació ha estat que el CETPTC és un col·legi voluntari i de lliure elecció, fet que no és cert. 


En definitiva, aquest és un més dels plets que Amago ha anat acumulant en els últims anys, la majoria estèrils i perduts, i pels quals ha hagut de pagar 80.000€, deute que ha acabat passant al CETPTC. A aquest import se li ha de sumar el prèstec de 200.000€ que la Generalitat li va atorgar per impulsar el CETPTC l'any 2010 i que assegura que el deute està condonat pel Govern. Tal com es pot veure en  l'Acta 35 del CETPTC.
La mala praxis li està passant factura. El seu cercle s'està reduint a la mínima expressió, ja que, en els últims anys ha dimitit el 80% de la junta, que aplicant els Estatuts significa la dissolució del CETPTC, però com que no s'ha informat a ningú continua com si res no hagués succeït.El que ha dut a terme és la substitució dels càrrecs sortints, fet que només es pot fer mitjançant eleccions, i a més un dels substituts, Jesús Lazcano, no estava col·legiat i els estatuts estableixen 2 anys de col·legiació per poder ser membre de la junta. Aquí segueix demostrant la falta respecte per una institució com la nostra.
Però el llistat d'irregularitats no s'acaba mai. En els últims mesos, varen apuntar la possibilitat de desvincular-se del CETPTC retornant els rebuts de fins a 13 mesos, ja que, no tenien cap autorització bancaria signada al CETPTC (Comunicat). I pel que fa als visats, es poden tornar a visar al COITT.
Com podeu comprovar Fernando Amago ha acumulat irregularitats com mai, el gran problema és que les assegurances de Responsabilitat Civil que ha proveït no és fan càrrec de les il·legalitats, un fet que pocs coneixen.
Resum temes judicials desfavorables a Fernando Amago 
Esperem que aquesta sentència pugui aplanar el camí per aconseguir que el nostre Col·legi tingui el respecte que es mereix i puguem treballar pel futur de la nostra professió com es mereix.

Salutacions, 

Jordi Farré

Degà del COETTC
President de l'ACETT 

Copyright © 2015 ACETT, tots els drets reservats. 
Aquest missatge i els seus arxius adjunts són privats i van dirigits exclusivament al seu destinatari.
Vostè és pot donar de baixa prement en l'enllaç al peu d'aquest comunicat. 

Ens pots trobar a: 
COETTC-ACETT
Plaça Ripoll, num 9 baixos
43003 - Tarragona
977 94 34 05

info@acett.cat