JUNY 2018      
La Fundació ha sigut premiada pel seu impacte social en el camp de la salut.
El Dr. Jordi Camí, director de la Fundació, va recollir el 14 de juny el premi de la categoria "Fundacions" i va apel·lar a la necessitat d’impulsar la investigació en prevenció de l’Alzheimer.
VOLS SABER-NE MÉS? →
Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter

Un any més, compartim amb tu els resultats aconseguits.

Accedeix a la Memòria del 2017 i descobreix les activitats realitzades, l’evolució dels programes i l’estat dels nostres comptes anuals.
MEMÒRIA 2017 →
Els més joves de la casa també necessiten respostes quan un familiar estimat pateix Alzheimer. Aquest mes al blog parlem sobre com explicar aquesta malaltia a nens i adolescents.
ACCEDEIX AL BLOG →
L’Inici Solidari és una manera senzilla i gratuïta de col·laborar amb la Fundació. Segueix els passos explicats a la web i posa-te-la d’inici del navegador del teu ordinador, mòbil i tablet. D’aquesta manera, estaràs col·laborant amb la lluita contra l'Alzheimer sense gastar ni 1€
Utilitza l'Inici Solidari i ajuda'ns! És gratis! →

Segueix-nos a les nostres xarxes

LA FUNDACIÓ  |  COL·LABORA  |  ACTUALITAT
  
Les teves dades de caràcter personal, inclosa la seva adreça d’e-mail, formen part d'un fitxer del qual n'és responsable la Fundació Pasqual Maragall, i són objecte de tractament per a les finalitats de contacte i enviament d'informació sobre activitats de la fundació. Et recordem que pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit, aportant fotocòpia del DNI a Fundació Pasqual Maragall, Carrer Wellington 30, 08005 de Barcelona o al correu socis@fpmaragall.org.

Donar-me de baixa d'aquesta llista de correu de manera permanent
Copyright © 2018 fpmaragall, tots els drets reservats.