Copy
Si no visualitzes correctament aquest email:
fes-ho en aquest enllaç
logo fundació pasqual maragall
banner mail fundació pasqual maragall

NOU GRUP TERAPÈUTIC PER A CUIDADORS A GIRONA

Hola Josep

Després dels bons resultats del primer grup terapèutic per a cuidadors de malalts d'Alzheimer organitzat a la ciutat de Girona, impulsem una segona edició que té previst començar durant el mes d'abril. L'objectiu és millorar la qualitat de vida dels cuidadors, dotant-los d'eines que l'ajudin a comprendre, acceptar i conviure amb la malaltia d'Alzheimer. 

La teràpia, de catorze sessions setmanals d'una hora i mitja, està dirigida per un psicòleg i ofereixen un espai on compartir experiències i abordar temes tan diferents com la reacció davant el diagnòstic, el desgast emocional, la comunicació amb el malalt, la cura d'un mateix o l'acceptació de la nova realitat. 
 

Com apuntar-se

La inscripció és gratuïta. Per poder participar només cal complir els següents requeriments:

  1. Ser el cuidador principal (no professional) d’una persona diagnosticada de malaltia d’Alzheimer.
  2. Tenir disponibilitat per assistir a 14 sessions setmanals d’hora i mitja de durada entre mitjans d’abril i mitjans de juliol.
  3. Viure a la província de Girona.

Les persones interessades poden inscriure's: 

  1. Trucant al telèfon 93 316 09 94. 
  2. Enviant un e-mail a info@fpmaragall.com amb assumpte “grups terapèutics” i indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.
grups de cuidadors
No sóc spam. Afegeix-nos a la llibreta d'adreces i rep el teu correu a la teva bústia
Les teves dades de caràcter personal, inclosa la seva adreça d’e-mail, formen part d'un fitxer del qual n'és responsable la Fundació Pasqual Maragall, i són objecte de tractament per a les finalitats de contacte i enviament d'informació sobre activitats de la fundació. Et recordem que pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit, aportant fotocòpia del DNI a Fundació Pasqual Maragall, Carrer Wellington, 08005 de Barcelona o al correu info@fpmaragall.org.

La nostra adreça és:
Fundació Pasqual Maragall
Wellington 30
Campus UPF
Barcelona, NJ 08005
Spain

Add us to your address book


Copyright © 2016 Fundació Pasqual Maragall, tots els drets reservats.
.