Coneix mes a mes la feina de la Fundació que realitzem gràcies a tu 

EN DIRECTE. Parlem sobre Alzheimer i prevenció

El proper 10 d'abril a las 18:15h segueix en viu la xerrada de la Dra. Nina Gramunt, neuropsicòloga i experta en envelliment saludable. Siguis on siguis, envia'ns les teves preguntes sobre Alzheimer i prevenció per mitjà del següent formulari i et responem en directe al nostre canal de Facebook.

ENVIA'NS LA TEVA PREGUNTA→

Quin efecte pot tenir l’edat biològica, i no la cronològica, en l’Alzheimer?

Iniciem un innovador estudi per determinar si l’edat biològica té algun efecte en el rendiment cognitiu i els canvis cerebrals associats al risc de desenvolupar la malaltia d’Alzheimer.

Com definim l'edat biològica?→

Nova edició de la nostra Paella Solidària 

Arriba una nova edició de la Paella Solidària, una jornada festiva amb el millor arròs, cremat i música. La iniciativa, que tindrà lloc el 6 d'abril, està promoguda per Josep Maria Pérez, una figura inspiradora, amb 10 anys de trajectòria en la lluita contra la malaltia.

Reserva el teu plat solidari

Com memoritzem i recordem? 🧠

DESCOBREIX-HO AL BLOG→
Comparteix
Piula

 ❤"Jo recordaré els teus somnis per tu"

Laura Arín va córrer la Marató de Barcelona com a homenatge al seu pare, que pateix Alzheimer, i a tots els afectats per la malaltia. Amb un dorsal solidari va recaptar 1.543€ per la recerca sobre la prevenció de l’Alzheimer. Coneix la seva història
FES UN DONATIU→
SEGUEIX-NOS A XARXES
Twitter
Facebook
YouTube
LA FUNDACIÓ  |  COL·LABORA  |  ACTUALITAT
  
Informació bàsica de protecció de dades: el responsable del tractament de les teves dades de caràcter personal és la Fundació Pasqual Maragall. La finalitat del tractament de les teves dades és l'enviament de comunicacions d'interès i d'activitats de la Fundació. La base legal pel tractament és el consentiment informat i l'interès legítim. Aquestes dades no seran comunicades a tercers excepte per obligació legal. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, així com altres drets reconeguts en la normativa enviant un correu a gdpr@fpmaragall.org.  

Consulta la nostra política de privacitat completa i coneix com exercir els teus drets a https://fpmaragall.org/gdpr  

Donar-me de baixa d'aquesta llista de correu
Copyright © 2019 fpmaragall, tots els drets reservats.