Copy

Foto tijdens de opening van de tentoonstelling Whatever the Weather, 09.10.2020 [ Meer foto's van de opening ]
 
Den Haag, 24 oktober 2020
 
Waarde mede-avonturier,

Toch geen crowdfundcampagne, schreef ik in mijn vorige nieuwsbrief. Ook al is er nog € 40.000 nodig om Whatever the Weather straks in oplage te kunnen produceren. 

Maar als niet via crowdfunding, hoe dan wél?

Nou, door hopelijk tijdens de tentoonstelling vooral 'gewoon' zoveel mogelijk werk te verkopen. En ook NEW HORIZONS nadrukkelijk te koop aan te bieden - nadrukkelijker dan ik gewend ben te doen. Vooral met de verkoop van foto's aan de muur, kan ik veel grotere stappen maken dan boek-voor-boek met Whatever the Weather - dat ik nagenoeg tegen kostprijs te koop aanbied.

Zoals beloofd, zet ik in deze nieuwsbrief onder elkaar wat je tijdens de tentoonstelling allemaal zou kunnen kopen, als je wilt. Zoveel mogelijk van wat de verkopen van werk opleveren, investeer ik in de productie van het nieuwe boek, zodat ik dat hopelijk zo snel mogelijk in 3 x 144-voud kan laten produceren. 

Wie weet zit er iets voor je bij. Als dat zo is, laat het me graag weten. Zoniet: ook dan blijf je van harte welkom de tentoonstelling te komen bezoeken. De volgende nieuwsbrieven gaan bovendien weer vooral over wat ik beleef, leer en me afvraag.

Hartelijke groeten en geniet van het uurtje tijd dat je dit weekend cadeau krijgt,Bruno
www.whatevertheweather.nl
06 146 330 72
 

Meewandelen op maandag

Wat kost het?
Niets
Na een onderbreking in de zomer heb ik begin september mijn maandagse wandelingen hervat. En omgedoopt. Van 'Maandag Mijn dag' naar 'Een nieuwe maandag'. 

Vertrek: iedere maandag om 9 uur vanaf onze voordeur (Cederstraat 138, Den Haag). Route: naar het strand, am Horizont entlang, via het havenhoofd naar Fleur's Koffie in de Weimarstraat. Normaal is dat ook de eindbestemming. Tot eind november lopen we nog 500 meter door naar Kunstzaal de Bron (Zoutmanstraat 43a). Met aldaar gelegenheid om in alle rust de tentoonstelling te bezoeken. 

[ Lees meer over Een nieuwe maandag ]


NEW HORIZON #516, 22.01.2012 - 11h00, titelfoto van 'Een nieuwe maandag'


De tentoonstelling bezoeken

Wat kost het?
Niets
Het is hier in Kunstzaal De Bron licht, rustig en ruimtelijk. En tegelijk is er van alles te beleven. 144 mensen kun je ontmoeten. Voor mensen die dat tot nu toe deden, was dat telkens een bijzondere ervaring. Heel anders ook dan dezelfde beelden op een scherm.

De boekvorm werkt vertragend en uitnodigend. Wát er precies gebeurt wanneer je tegenover het boek plaatsneemt, is voor iedereen anders. Maar dát er iets gebeurt, is tot nu toe steeds gebleken. Dit is hoe dat bijvoorbeeld klonk:
"Ik zou de mensen wel over hun wang willen aaien."
"Als ik langer blijf kijken, denk ik dat ze gaan bewegen."
"Betoverend."
"Waanzinnig."
De vraag die tijdens de opening veel gesprekken opende:
"Ben jij één van de 144?" :)

Openingstijden t/m zondag 29 november:
zaterdag 11 - 16 uur
maandag vanaf 14 uur
dinsdag - vrijdag op afspraak

[ Aanmelding voor een bezoek ] [ Aanmelding voor de finissage op zondag 29 november ]


"Jezelf tegenkomen"
Ansichtkaartensets NEW HORIZONS

Wat kost het?
€ 10 per setje van 14 kaarten
Van de nieuwe ansichtkaartenset zijn er sinds de zomer al meer dan 500 verkocht. Leuk voor mij, en leuk voor de financiers die ik bereid vond om de oplage te financieren. Zij ontvingen aan het begin van het nieuwe kwartaal hun eerste deling in de opbrengsten. De ansichtkaarten zijn ook te koop bij o.a Panorama Mesdag en The Hague Bookstor (Den Haag), Buitenplaats Doornburgh (Maarssen) en het NAi (Rotterdam). Als je een andere leuke plek weet om de ansichtkaarten te verkopen, houd ik me graag aanbevolen.
 
Bestel NEW HORIZONS ansichtkaartenset


Whatever the Weather als kunstwerk-in-boekvorm

Wat kost het?
€ 156,96 ( = € 144 + 9%)
prijs na publicatie: € 288 + 9%
De uitnodiging tot wezenlijke ontmoeting. Vervat in een onconventionele boekuitgave, met 144 portretten op ware grootte - op ooghoogte gefotografeerd door de geportretteerde zelf.

De bedoeling is om er 3 x 144 te laten maken. Op luxe 300 grams papier uit het Zweedse Lessebo. Met aandacht gedrukt bij ZwaanLenoirschuring in Wormerveer. En liefdevol, één voor één, met de hand gebonden door Wytze Fopma, in Friesland.

Ik weet nog niet wanneer de boekpresentatie plaats zal vinden. Dat hangt af van de snelheid waarmee ik het benodigde geld bij elkaar kan brengen. Ik hoop dat de tentoonstelling en deze e-mail daarin grote stappen mogelijk maken.

Technische informatie over het boek:
Omvang: 145 pagina's
Bindwijze: enkelvoudig gelijmd aan korte zijde, in band
Gewicht: ca 3.5kg
Formaat: 23,7 x 35 x 6cm (iets langer dan NEW HORIZONS)
Papier: Lessebo Design White 300 gr/m2 via IGEPA Nederland
Druk: Offset full-colour
Oplage: 432 exemplaren, genummerd
Prijs na verschijning: € 313,92

Beeldbewerking: Sipke Visser
Lithografie: Sebastiaan Hanekroot
Ontwerp: Sybren Kuiper
Druk: Lenoirschuring
Binding: Wytze Fopma

 
Bestel Whatever the Weather als kunstwerk-in-boekvorm


NEW HORIZONS als kunstwerk-in-boekvorm

Wat kost het?
€ 218
Gedrukt in een eenmalige, genummerde oplage van 2012 exemplaren, waarvan sinds het verschijnen inmiddels ca. 1700 verkocht zijn. Opgenomen in museumcollecties wereldwijd, bij bijzondere gelegenheden cadeau gekregen en gegeven en meervoudig bekroond in binnen- en buitenland.

Voor wie tijdens de tentoonstelling live op bezoek komt: in de tentoonstelling staan ca 100 boeken klaar, inclusief de boeknummers van 1960 t/m 1999. De boeken met nummers 2000 t/m 2012 zijn ook in huis, maar voorlopig niet te koop.
Bestel NEW HORIZONSNEW HORIZONS & Whatever the Weather combi-deal 

Wat kost het?
€ 313,92
Kom je eigen boeknummer van NEW HORIZONS uitkiezen en weet dat er ook een exemplaar van Whatever the Weather voor je klaar ligt, zodra dat in oplage verschenen is. Deze combinatie is alleen live verkrijgbaar in de tentoonstelling.

Als je op bezoek wilt komen, kun je hieronder doorgeven wanneer je dat van plan bent:

 
Kies een bezoekmoment


NEW HORIZON #112, 05.01.2012 na installatie bij de eigenaren in Parijs
 

NEW HORIZONS als kunstwerk aan de muur

Wat kost het?
€ 900 (50x75cm) t/m € 3.600 (133x200cm)
Van iedere individuele horizon zijn 4 afdrukken beschikbaar. Eén daarvan is op het grote formaat 133x200cm. De andere 3 zijn beschikbaar op formaten 50x75, 60x90cm en 90x135cm. Vanwege de omvang van de serie is van de overgrote meerderheid nog in alle maten een afdruk beschikbaar. Voor een klein aantal geldt dat die niet meer in alle maten, of zelfs helemaal niet meer beschikbaar zijn.

De uitvoering is altijd dezelfde: een vakafdruk, bevestigd op het duurzame en strakke materiaal alu-dibond. Ter bescherming zijn de horizons voorzien van een satijncoating, die niet reflecteert. Aan de achterzijde zijn de werken voorzien van een ophangprofiel. 

Als je de aankoop van een horizon overweegt, kun je me het beste bellen (06-14633072) of mailen (info@photologix.nl). Of op bezoek komen tijdens de tentoonstelling :)

Extra!
Op de horizons die fysiek deel uitmaken van de tentoonstelling geldt totaan de finissage een korting van € 360. Ik word altijd erg verdrietig als ik werk dat eerst heel mooi aan de muur heeft gehangen weer terug moet stoppen in een doos die dan daarna vooral in de weg staat. Daar is het niet voor gemaakt en het is me best wat waard om me dat te besparen.


Vrijblijvende donatie

Wat kost het?
Wat jij wilt :)
Het kan gek voelen, maar ook erg plezierig en potentieel bevrijdend. Een bijdrage leveren waar niets tegenover staat. Als je het ook eens wilt proberen, bezoek dan graag de website Funds for Fun. Die 'bouwde' ik ooit om het mensen makkelijker te maken om zomaar spontaan iets bij te dragen.

[ Bezoek Funds for Fun ]


 


This email was sent to <<Email:>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PHOTOLOGIX.NL · Cederstraat 138 · The Hague, 2565 JS · Netherlands