Copy
1000 FT-OS ÁRENGEDMÉNY FENYŐINKBŐL!                                                          HOZZA MAGÁVAL KUPONJÁT!

KARÁCSONYI AJÁNDÉK, HÍRLEVELEINKET OLVASÓ VÁSÁRLÓINKNAK!
SZERETNÉNK ÖNT MEGAJÁNDÉKOZNI EGY KARÁCSONYI KUPONNAL, AMELLYEL MINDEN FÖLDLABDÁS ÉS VÁGOTT FENYŐ ÁRÁBÓL 1000 FT KEDVEZMÉNYT KAP!

A KUPON ITT TÖLTHETŐ LE!

Dán nordmann                      ezüst                                 luc                        Magyar nordmann
  • A vágott nordmann fenyő: az egyre divatosabbá váló, mélyzöld, tömött, kúpos koronájú és teljesen szimmetrikus fenyőfajta a meleg szobában töltött hetek alatt sem hullajtja le tűleveleit, melyek puhák és egyáltalán nem gyantásak, enyhe dörzsölésre citrom illatot árasztanak. A Dániából importált példányok különösen szabályosak, mutatósak!
  • A vágott ezüst fenyő: kék lucnak is nevezik, a szúrós, kékes tűlevelek csak enyhén hullanak, a szobában kellemes fenyőillatot áraszt. Vízzel teli talpba helyezve sokáig megőrzi a szépségét. A dús, zöldjével díszítő lombozat díszítésénél legyünk óvatosak!
  • A vágott lucfenyő: enyhén szúrós, világoszöld tűlevelű, vöröses ágrendszerű, a legnagyobb tradícióval rendelkező fenyőtípus. Nosztalgikus hangulatot keltő csodás illata, könnyű beszerezhetősége és szállíthatósága, változatos formavilága, elérhető ára miatt a mai napig ez a fenyőfajta díszít karácsonykor a legtöbbször otthonunkban.

FIGYELEM!  A KUPON DECEMBER 19-IG HASZNÁLHATÓ FEL!
KÖVESSE RENDSZERESEN MEGJELENŐ KERTÉSZETI TANÁCSAINKAT ITT
BUDAÖRSI KERTÉSZET:  06 70 607 9548, 06 70 419 9013, www.budaorsikerteszet.hu
2040 Budaörs, Károly király út 145. (Agip utcai körforgalomnál, a Diego előtt)
Nyitvatartás:  Hétfő-péntek: 8-18, Szombat: 8-16, Vasárnap: 8-14
Amennyiben levelünk az ön részére nem hasznos, írjon nekünk milyen kertészeti téma érdekelné. Ha nem szeretne több tanácsot, kérjük kattintson saját e-mail címére az alább megtalálható  angol nyelvű feliratban.
Elnézést, ha zavartuk levelünkkel.