Copy
Ajándékkártya anyák napjára!                                              A legáldottabb kéz a földön A te két kezed, jó Anyám... (Dsida Jenő)

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK ANYÁK NAPJÁRA

 
Mi készülünk az anyák napjára! Válogasson egynyári virágaink közül, melyeket most nagy szín- és fajtaválasztékban kínálunk! Tátika, begónia, százszorszép, kakastaréj, margaréta, pillangóvirág, nebáncsvirág, bohócvirág és még sok más egynyári.

Akasztós, egész nyáron termést hozó földieper már 1700 Ft-tól kapható kertészetünkben. Most megvásárolhatja, vagy akár Ön is összeválogathatja akasztós virágkölteményét, különleges színekben pompázó cserepes dísznövényeinkből!

        leander                  tölcsérjázmin          bougainvillea         törpemandarin            kefevirág
 
Ha valami különleges meglepetést szeretne ajándékozni, akkor válassza a sokszínű,  egészen októberig virágzó leandert (már 2500 Ft-tól), az oszlopos vagy akasztós, nagyvirágú futó tölcsérjázmint (mandevilla, sundevilla) vagy a mediterrán hangulatú bugenvilleát! Az ehető termésű törpemandarin egész nyáron illatozó, fehér virágai már messziről magukhoz vonzzák a tekintetet, ehető kissé fanyar, mézédes termései igazi különlegességnek számítanak.
AJÁNDÉKOZZON AJÁNDÉKKÁRTYÁT ANYÁK NAPJÁRA!
Budaörsi kertészetünkben a mostantól 5000Ft- és 3000Ft-os értékben megvásárolható ajándékkártyával is meglepheti szeretteit! Érdeklődjön kollégánknál!
A kártyán feltüntetett összeg a nálunk kapható, bármely termék vásárlására felhasználható!
BUDAÖRSI KERTÉSZET:  06 20 546 3006, 06 70 41990 13, www.budaorsikerteszet.hu
2040 Budaörs, Károly király út 145. TESCO mellett, Diegó előtt
Nyitvatartás:  Hétfő-péntek: 8-18, Szombat: 8-16, Vasárnap: 8-14
Amennyiben levelünk az ön részére nem hasznos, írjon nekünk milyen kertészeti téma érdekelné. Ha nem szeretne több tanácsot, kérjük kattintson saját e-mail címére az alább megtalálható  angol nyelvű feliratban.
Elnézést, ha zavartuk levelünkkel.