Copy
Húsvéti akciónkat április 30-ig meghosszabbítottuk!                                                                                  Rendszeresen jelentkezünk!

ÁPRILIS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTTUK HÚSVÉTI AKCIÓNKAT, HASZNÁLJA KI!
(Csak növényvásárlásra vonatkozik!)

       
Formanövények 'Spirál, Pom-Pon leylandi és arizóniai ciprusok; pálmák, cikászok, zanót fajták, hazánkban védett fekvésben áttelelő vagy teleltethető, termést adó, különleges mediterrán növények, az akció keretein belül most szintén kedvezményes áron  vásárolhatók meg kertészetünkben!
Válogasson frissen érkezett, virágzó vagy bimbós állapotban lévő évelő választékunkból! Lángvirág, kála, margaréta, napvirág, szellőrózsa, árnyékliliom, bojtvirág, árvacsalán, harangvirág, sziklakerti évelők és sok más fajta, most nagy színválasztékban.
Balkonra vagy kertbe is ültethető fűszernövényeink szintén az akcióban! Levendula, zsálya, menta, bazsalikom, tárkony, oregánó, majoranna, lestyán, ehető babér, ánizs, koriander, medvehagyma és még sok más különlegesség!
Hamarosan itt az ideje a palántaültetésnek! Ha szarvasmarhatrágyát is kap a növény bőséges terméssel fogja meghálálni! Most paradicsom (sárga és piros körte, koktél, zömök, mobil, ökörszív, korall), paprika (hegyes erős, fehérözön, julianus, cecei, kaliforniai) és sárga termésű cukkíni palántákkal várjuk kedves vásárlóinkat!
Az akcióban adott kedvezmény az ITT letölthető kuponnal vehető igénybe!
Megháláljuk a bizalmát! A mi húsvéti ajándékunk most 15%-os kedvezmény!
Meghosszabbítottuk húsvéti akciónkat!
Az egyszeri vásárlásra jogosító 15%-os kedvezményt, egészen április 30-ig veheti igénybe! 
FONTOS! AZ AKCIÓ KIZÁRÓLAG NÖVÉNYEK VÁSÁRLÁSÁRA VONATKOZIK!
Májusban indul törzsvásárlói programunk, további kedvezményekkel! Érdemes csatlakoznia!
BUDAÖRSI KERTÉSZET06 20 546 3006, 06 70 41990 13
www.budaorsikerteszet.hu
2040 Budaörs, Károly király út 145. TESCO mellett, Diegó előtt
Nyitvatartás:  Hétfő-péntek: 8-18, Szombat: 8-16, Vasárnap: 8-14
Amennyiben levelünk az ön részére nem hasznos, írjon nekünk milyen kertészeti téma érdekelné. Ha nem szeretne több tanácsot, kérjük kattintson saját e-mail címére az alább megtalálható  angol nyelvű feliratban.
Elnézést, ha zavartuk levelünkkel.