Dutchtel Nieuwsbrief november 2015
View this email in your browser

Dutchtel in de prijzen!

Zoals altijd is er weer veel gebeurd in de afgelopen paar maanden. Veranderingen binnen ons team, awards, nieuwe personeelsfoto's, gezellige borrels, een barbecue (aangeboden door Vodafone), een nieuw espresso-apparaat voor nog lekkerdere koffie en tussen de bedrijven door ook nog stiekem een "prank" uitgehaald met onze concurrent. 
Op 29 oktober werden in Het Zalmhuis te Rotterdam in zeven categorieën de Telecom Inspirience 2015 uitgereikt. In de categorie Beste Marketingactie 2015 heeft de vakjury gekozen voor onze espressobus actie! Een VW 1965 Espresso Bus, 2 barista's en topkoffie bij de Rembrandt Toren en station Amsterdam Amstel. Het doel hierbij was klanten werven en zichbaarheid creëren. Deze actie was in samenwerking met partner Truphone. Smaakt naar meer!
Wisseling van de wacht
Binnen het team heeft een kleine verschuiving plaatsgevonden. Onze gewaardeerde collega Renske is van functie veranderd. Zij is onze nieuwe accountmanager voor bestaande klanten en daarmee onze nieuwe klantenbinder. Afgelopen maand heeft zij hier al een zeer goede start meegemaakt, we zijn trots op je en weten zeker dat je dit zo vol zal houden!
Stel jij je even voor?
Myrthe Mooi
Support Medewerker

Hallo! Ik ben Myrthe Mooi, 28 jaar, woonachtig in Bussum en werkzaam op de supportafdeling van dutchtel. Dit betekent dat ik mij vooral bezig houd met de backoffice en support verleen aan onze klanten waar nodig. Daarnaast richt ik mij ook op marketing. Denk hierbij aan dingen als social media, de website en de nieuwsbrief. Ik sta graag klaar voor jullie vragen! 

Naast werk kun je mij veel vinden op de tennisbaan. Deze sport beoefen ik al mijn hele leven fanatiek en speel in de zomer dan ook veel toernooien en competitie. Daarnaast houd ik van veel gezelligheid, dus af en toe een leuk festival met mijn vriendengroep of een drankje in de stad (Hilversum) doe ik graag in het weekend . Tot slot kijk ik als ontspanning graag naar één van de vele tv-series die ik volg. 
FD Gazelle 2015
Dutchtel is een FD Gazelle 2015! Hiermee behoren we tot de 490 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn apetrots als team! De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad en zijn bedoeld om jonge, snelgroeiende bedrijven in de spotlight te zetten. Deze awards zullen in november worden uitgereikt. Wij zijn van plan om deze lijn de komende jaren door te trekken en doen dit uiteraard graag met jullie als klant! Wat vinden jullie trouwens van onze nieuwe foto's? Zie de afbeelding hiernaast.

Durf te vragen

Onze telefoonwand begint aardig vol te raken maar we hebben nog wel een paar lege plekjes over voor wat leuke exemplaren. Dus heb jij nog een klassieker liggen in de keukenla? Loop niet je eeuwige roem op de Wall of Phones mis, Renske maakt er graag een mooi plekje voor!
 
Benieuwd hoe onze klant RTL over ons denkt? Klik hier!
Share
Share
Forward
Copyright © *|2015|* *|Dutchtel|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
Dutchtel
De Corridor 14A
Breukelen, Utrecht 3621 ZB
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp