Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

Bednet #mannequinchallenge

Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen en steun in 2016. Speciaal voor jullie ging het Bednet-team de #mannequinchallenge aan! Een blik achter de schermen...

De warmste acties

Te mooi om waar te zijn: de teller staat op 170 acties voor Bednet tijdens Music for Life. Daar worden wij als team stil van... Bedankt allemaal om voor ons te kiezen, naar Boom te trekken, een liedje aan te vragen, interviews te geven en zo veel meer. Een overzicht van al dat moois kan je bekijken op 'Het warmste album' op onze Facebookpagina.
Bekijk acties

Give a GIF


Verstuur met Kerst een originele GIF in plaats van een saaie SMS. Fantastische actie van Proximus! Per verzonden GIF gaat €0,50 naar Bednet. Snel verstuurd en leuk om te krijgen. 
Verstuur je GIF

In de kijker

De #warmstewedstrijd van het jaar vond plaats op zondag 18 december. Club Brugge en Proximus stelden de match in het teken van zieke kinderen en jongeren. Benjamin en Arno mochten de aftrap geven en 7 Bednetters waren erbij op het groot scherm in het stadion. Bekijk de korte sfeervideo met leuke interviews van onze 'helden'.
Sfeerverslag #CluKvk

Stem op onze mobiele set

De mobiele set van Bednet is genomineerd voor de Henry Van de Velde Award. Stemmen kan nog tot dinsdag 27 december.  Dankzij de mobiele set reist de zieke klasgenoot mee naar andere leslokalen. 
Stem nu
Prettige kerstvakantie allemaal!
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45
info@bednet.be
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.