Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

De Nationale Pyjamadag

Vrijdag 17 maart lanceert Bednet opnieuw de #pyjamadag, samen met Ketnet en MNM en liefst ook met jouw klas. Vorig jaar namen 770 scholen deel. Doen jullie dit jaar ook (weer) mee? Kom allemaal in pyjama naar school, maak samen een leuke klasfoto en neem deel aan de wedstrijd. Wie weet win je gratis filmtickets voor de hele klas! 
Wij doen mee!

Lesmateriaal pyjamadag

We voorzien lesmateriaal voor het basisonderwijs om rond Bednet te werken in de klas. Laat je kleuters de leuke kleurplaten van Dag Jules!, Dag Loeloe! of Dag Pompom! inkleuren om kennis te maken met onze organisatie. Of download de knappe lespakketten voor het lager onderwijs.
Download hier

De droom van Sofie

Maak kennis met Bednetter Sofie (17 jaar). Ze droomt van een carrière in de mode. Maar eerst haar diploma halen, met de hulp van Bednet...

In de kijker: de Bednet Poes

Wil je Bednet steunen? Dat kan! Koop of verkoop de Bednet Poes. Deze knuffel wordt gebruikt in onze kleuterprojecten. Ze staat symbool voor het zieke kindje in de klas en neemt daar zijn plaats in, tot het weer naar school kan. Bekijk het leuke filmpje en loop warm voor deze zachte knuffel! De opbrengst gaat integraal naar Bednet.
Your text caption goes here. You can change the position of the caption and set styles in the block’s settings tab.
(Ver)koop de Bednet Poes

Vacature

Bednet zoekt een consulent voor de regio Mechelen-Boom-Sint-Niklaas (contract van bepaalde duur, met kans op verlenging). Solliciteren kan nog tot en met vrijdag 24 februari.
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45
info@bednet.be
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2017 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.