Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

Wat is nieuw bij Bednet

Voortaan helpt Bednet ook vijfjarige kleuters en kan synchroon internetonderwijs (SIO) aangevraagd worden vanaf 4 lesweken effectief gebruik (i.p.v. 6 weken) of 36 halve lesdagen voor chronisch zieken. Op die manier krijgen meer zieke kinderen en jongeren de kans om van thuis uit de les te volgen. SIO wordt voortaan ook opgenomen in het schoolreglement. 

Bednet siert shirts van Club Brugge Academy

Copyright: Proot (HLN)
Copyright:Proot (Het Laatste NIeuws)

Dit voetbalseizoen siert Bednet de shirts van de jeugdspelers van Club Brugge. Met dit initiatief wil de Academy haar spelers bewust maken van hun bevoorrechte situatie en de maatschappelijke rol die ze spelen. Hoe kan dit beter dan zich in te zetten voor kinderen die om gezondheidsredenen niet naar school kunnen, laat staan sporten? Aan de spelers wordt gevraagd zich een schooljaar lang te engageren om Bednet bekend te maken. In aanwezigheid van Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits overhandigde Bednetter Ward het eerste shirt dinsdag aan Siemen, jonge speler van Club Brugge Academy. 

De eerste schooldag in de media

Heel wat media spraken met onze Bednetters over hun eerste schooldag. Zo kwam Jade aan het woord in Het Laatste Nieuws en Senne in de Krant van West-Vlaanderen. Bednetter Ward werd gisteren opgebeld door Studio Brussel tijdens het programma De Roo en Byloo. Herbeluister het hier

Nieuwe collega's gezocht

Ter versterking van onze ICT-ploeg zijn we op zoek naar twee nieuwe collega's: een Linux Sysadministrator en een planner ICT-dienst/helpdesk medeweker. Bekijk de vacatures op onze website.

Steun ons

Tegen het einde van het schooljaar willen we 600 kinderen gratis verbinden met hun klas. We hebben jouw steun nodig voor de aankoop van computermateriaal:
- Koop tussen 1 en 15 september Tomabel troskerstomaten bij Delhaize. Er gaat €0,20 per verkochte verpakking naar Bednet en Take Off.
- Zet zelf een actie op met je bedrijf, school, jeugdbeweging of vriendengroep en registreer ze hier. 
- Doe een gift via BE56 001-5995000-88. Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf €40 per jaar.
Bijzondere dank aan het Sint-Michielscollege (Brasschaat), de Gemeentelijke Basisschool De Negensprong (Everberg), de Basisschool Carolus Magnus (Zaventem), het zesde leerjaar van de Parel (Zutendaal) en het Fantastival.
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45
info@bednet.be
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.