Copy
Ontdek wat Bednetters écht vinden van onze dienstverlening, waarom je Bednet moet steunen tijdens MFL en waarom we opduiken in Thuis.
Bekijk de online versie 
GOED RAPPORT?

Hoe tevreden zijn Bednetters, ouders en scholen over de dienstverlening van Bednet? Wat vinden ze van de begeleiding door onze consulenten en de helpdesk, is het materiaal gebruiksvriendelijk,...? Eind juni vroegen we het aan onze gebruikers.
<< Bekijk de infographic
PERS - Bednet in Thuis

Fan van Thuis? Dan weet je ongetwijfeld dat Britney, de dochter van Nancy, herstelt van een ongeval. Gelukkig heeft Nancy Bednet ontdekt. De tweet van Crevits vat het mooi samen:
<< Bekijk het fragment
VIDEO - Doe mee met de #Warmste Week

Schud een warme actie uit je mouw en zorg dat Bednet gratis kan blijven voor scholen en kinderen. In dit filmpje (1 min.) vertelt Bednetter Nina aan Veronique waarom Bednet steunen zo belangrijk is.
<< Zet een actie op
IN DE KIJKER - nieuw bij Bednet

Het Bednet-team is 4 medewerkers rijker. Kristien Lacluyse (beleidsmedewerker) en Els Degel (stafmedewerker) versterken onze ploeg in Leuven. Lieve Vleurick (helpdesk) en Michaël Vanbogaert (magazijnverantwoordelijke) gingen aan de slag in Destelbergen.
KORT NIEUWS
  • Kenneth van Bednet in Blokken: Vanavond nam consulent Kenneth deel aan Blokken op Eén. Jammer genoeg niet gewonnen maar Bednet werd wel vermeld.
  • Surftip: watwat.be: De Ambrassade lanceert een nieuw informatiemerk voor jongeren en Bednet werkte daar graag aan mee. Wat Wat! beantwoordt alle vragen van jongeren op één website. Echte, herkenbare en inspirerende verhalen van jongeren. Hulplijnen die jongeren meteen verder helpen. En grappige filmpjes en weetjes. 
  • Word Rode Neuzen school: Rode Neuzen Dag (30 november) focust dit jaar op het mentaal welzijn van leerlingen op school. Heeft jouw school daar oog voor? Krijgen leerlingen met psychische problemen er alle kansen? Teken de online intentieverklaring en word een Rode Neuzen School.
Email
Website
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2017 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.
Je hebt deze mail ontvangen omdat je ingeschreven bent op de mailinglijst van Bednet.

Ons adres is:
Bednet vzw
Bondgenotenlaan, 134 bus 4
Leuven 3000
Belgium
De manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze lijst.