Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

Haal de pyjama's maar boven!

Noteer vrijdag 17 maart alvast met stip in je agenda, want dan lanceren we de tweede editie van de Nationale Pyjamadag. Kom die dag in pyjama naar school om alle langdurig en chronisch zieke kinderen een hart onder de riem te steken. Ketnet en MNM doen ook weer mee! En jij? Meer nieuws volgt. Heb jij trouwens, naast een pyjamafoto, een leuk idee voor de pyjamadag op jouw school? Laat het ons zeker weten!
Ik heb een leuk idee!

In de kijker

Vandaag is het dag van de leerkracht! Bedankt aan alle Bednet-leerkrachten voor de extra inspanning naar zieke kinderen en jongeren toe en de energie die jullie bij elk Bednet-moment aan de dag leggen. We werken graag met jullie samen. Een welverdiende pluim voor jullie allemaal!

De warmste week voor Bednet

Music for Life is terug! Zorg ervoor dat de week van 18 tot 24 december opnieuw de warmste week voor Bednet wordt. Wij zijn heel blij met jouw steun en helpen je graag verder met promotiemateriaal en tips & tricks. 
Schrijf je in, we helpen jou!

Steun ons

Binnenkort: Bednet-poes te koop! De firma Inatura brengt onze blauwe poes volgende maand op de markt (mét kersenpitje). Nog even geduld dus en jullie kunnen dit lieve vriendje in huis halen! 
Wil je stoppen met roken? Een marathon uitlopen? Je rijbewijs halen? Laat vrienden en familie je motiveren via het crowdfunding platform youlcee. Bewijs dat je het kan en laat je sponsoren ten voordele van Bednet om je doel te bereiken. We willen via Youlcee €2000 inzamelen om een mobiele set te financieren voor een Bednetter. Word jij de 'held' die ons daarbij helpt?
Bijzondere dank aan: SBS Skill Builders, CVO De Oranjerie Diest, Steunfonds Alexandra, KBC AM, Chemarkt BVBA, 50 fuif Els Van den Kerckhove & friends, de bandjesverkoop van Yente en vele anderen.
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45
info@bednet.be
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.