Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

De kracht van de pyjama

Op 17 maart kreeg de pyjama een hoofdrol in meer dan 1000 scholen. Alle Vlaamse media stonden even stil bij het succes van de Nationale Pyjamadag. Zieke kinderen en jongeren uit heel Vlaanderen bedanken jullie om zo massaal in pyjama naar school te komen, om 4000 fantastische foto's, vele video's en tekeningen in te sturen. Een pluim ook voor de scholen die daarnaast ook nog acties opzetten ten voordele van Bednet! 
Onze pyjamadag was mogelijk dankzij de steun van Ketnet, MNM, Engie, Proximus, Socialistische Mutualiteiten, Sleeplife, Woody, Kinepolis, Inatura, Uitgeverij Van In, Uitgeverij Zwijsen en Smartschool. 
 
Bekijk de ingestuurde foto's

De Jury

Drie teams van Bednetters beoordelen de foto's van hun leeftijdsgenoten. Ook Eva Mouton en Liandra Sadzo kiezen mee. Omwille van het groot aantal foto's zullen we de winnaars pas bekend maken op dinsdag 2 mei. Dank voor je begrip. Alle info over de prijzen lees je op onze website. 

 
Maak kennis met de jury

Bednet-leraar van het jaar

Bednet nomineert alle Bednet-leerkrachten tot leraar van het jaar 2017. KLASSE is op zoek naar een leraar die levens verandert. Zorg jij er mee voor dat het dit jaar een Bednet-leerkracht wordt? Wat zij doen is uitzonderlijk. 

 
Stem op de Bednet-leraar van het jaar

Onze mobiele set in beeld

Fotograaf Frank Toussaint vereeuwigde dit klasmoment: Bednetter Pieter volgt wegens ziekte de les van thuis uit en zit mee in de klas via onze mobiele set. Dit systeem wordt in de toekomst meer en meer ingezet in scholen. De foto werd geselecteerd voor de fotowedstrijd van de Koning Boudewijnstichting. Stem onze foto naar de top 3. Zo maken we kans op een mooie som van € 500. Met een kleine klik steun je dus Bednet. Doen!
Stem hier
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45

 
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Snapchat
Email
Copyright © 2017 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.