Copy
Klik hier indien onderstaand bericht onleesbaar is.

Bednet op verplaatsing

De mobiele unit van Bednet werd genomineerd voor de prestigieuze Henry van de Velde Public Award. Cides Product Design ontwierp de unit om de mobiliteit van de Bednet-computer in de scholen te verbeteren. De zieke leerling kan zo via zijn scherm ‘meereizen’ met zijn klasgenoten naar andere lokalen. Help ons om de award te winnen! 
Stem op de mobiele unit van Bednet

Psychische problemen

Belangrijk: Ook kinderen met psychische problemen kunnen van thuis uit of vanuit het ziekenhuis live de les volgen. In samenwerking met school, arts en therapeut streven we naar een vlotte re-integratie van de leerling in de eigen klas. Zo heeft Brent uit het vijfde leerjaar bv. een angstoornis. Bednet maakt een groot verschil voor hem: hij kan de draad weer opnemen wat de leerstof betreft en kan op een (voor hem) veilige manier deelnemen aan het klasgebeuren. Meer info.

In de kijker

Bednet werd net opgestart bij Emma uit het 3de leerjaar van de GBS Klim Op in Mol. Door een bacterie in haar darmen, liep ze een blokkade van de nieren op waardoor ze een tijdje aan de dialyse moest. Momenteel is Emma terug thuis. Omdat haar immuunsysteem nog erg broos is en om infecties tijdens de wintermaanden te voorkomen, is er gekozen om via Bednet de lessen verder op te volgen. "Fijn dat we door Bednet ons zonnetje terug in de klas hebben" liet juf Kristel ons enthousiast weten. Heel veel succes aan Emma en haar klasje!

Wenskaarten

Ben je al druk in de weer met de eindejaarsfeesten? Bezoek dan zeker even onze webshop. Je kan er kerstkaarten bestellen, maar ook leuke kerstgeschenken vinden zoals kersenpittenhartjes, magneten en de Bednet-poes (vanaf 20 december).
Bednet vzw
Bondgenotenlaan 134 bus 4
3000 Leuven

Tel.: 016 20 40 45
info@bednet.be
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Bednet vzw, Alle rechten voorbehouden.