Copy
Vakna Där Du Vill – Nyhetsbrev december 2016

BLAND INNEHÅLLET

  • Husbilar mötte ny målgrupp i Nordstan
  • Möt julen runt om i Sverige
  • Vi sammanfattar 2016

FÖLJ OSS

Facebook
Webb / Blogg
Instagram

Tack för i år – nu laddar vi för 2017

Det rullar på, kan man utan överdrift säga. Vi kan snart lägga ytterligare ett framgångsrikt år bakom oss – och se fram emot nästa, då vi på Bergholm fyller och firar 25 år. Det naturligtvis tillsammans med alla våra fantastiska återförsäljare, leverantörer och alla andra som ger oss energi och glädje att fortsätta arbeta hårt.

I årets sista nyhetsbrev blir det bland annat en uppföljning om höstens utställning i Nordstan, Göteborg, landets största köpcenter sett till omsättning och besökare. 
Vi bjuder dessutom på spännande fakta från året som gått. 
Lagom till de helger som väntar serverar vi dessutom ett recept, signerat Artisan Bread i Karlstad, på godaste julsillen. Vi ger dig även tips på mysiga julmarknader och andra helgaktiviteter.

Tack för 2017.
God jul & Gott nytt år.
Vi ser verkligen fram emot nästa.

Husbilar mötte ny målgrupp i Nordstan

Nyligen ringlade köerna utanför åtta husbilar från Knaus långa inne i köpcentret Nordstan i Göteborg. Då tog Bergholm och återförsäljaren Codat nämligen husbilarna till allmänheten under en fyra dagar lång utställning.
– Det var en succé, intresset var enormt! berättar Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.

Läs mer...

Möt julen runt om i Sverige

Julen närmar sig med stormsteg och runt om i landet pågår en mängd julmarknader för allas tycke och smak. Vi har gjort en lista där du kan välja och vraka mellan julmarknader över hela Sverige. 

Se alla aktiviteter här...

Vi sammanfattar 2016

Knaus Sport
Året närmar sig sitt slut och samtidigt som vi blickar framåt mot ett spännande 2017 ser vi tillbaka på det gångna året.

Totalt har våra återförsäljare levererat över 900 fordon från modellår 2016 till nya ägare. Här nedan hittar du andra fakta från året som gått.
 

En lugn oas med kärlek för mat

Dags att lägga till ännu ett smultronställe på vägen! Artisan Bread i Karlstad bakar bröd och något mumsigt till kaffet på ett hantverksmässigt sätt och med bra råvaror. Här kan du avnjuta en lunch eller ta en välförtjänt fikapaus med gott samvete.

Dessutom bjuder Mattias, en av ägarna, på ett recept för den som vill lägga in sin egen sill att servera på julbordet.

Läs mer och hitta receptet här...

Copyright © 2016 Bergholm, Alla rättigheter reserverade.