Copy

Onze nieuwe LED-noodverlichting...

Tot ons genoegen kunnen wij u meedelen dat vanaf heden 3 nieuwe noodverlichtings armaturen beschikbaar hebben. Deze nieuwe producten hebben we ruimschoots op voorraad, zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer gunstig geprijsd. De SMOOTH is leverbaar vanaf een brutoprijs van 85 euro, en de KENT is leverbaar vanaf 78 euro.

MacBright is voorraadhoudend en heeft een breed markt georiënteerd assortiment. Al onze producten zijn te verkrijgen bij de landelijke en regionale technische groothandels. Om u hierover beter te kunnen informeren nodigen wij u dan ook graag uit om een afspraak te maken in onze showroom, en/of een afspraak te maken met één van onze accountmanagers, die u graag te woord staan!

Met vriendelijke groet,
MacBright Team

Drie nieuwe noodverlichtingsarmaturen...

De zeer herkenbare armaturen zijn voorzien van een LED binnenwerk. Dankzij het nieuwe en moderne design zijn deze noodverlichtingsarmaturen elegant te noemen en daardoor overal inzetbaar. Zowel de KENT als de SMOOTH zijn flexibel inzetbaar en mede dankzij het design komen ze goed tot hun recht in ieder interieur.

SMOOTH
Onze elegante Smooth noodverlichting ’s armaturen zijn geschikt voor opbouw, waarbij eenvoudige montage het sleutelwoord is. De PC vlamdovende behuizing met de elektronische com- ponenten wordt compleet tegen de wand gemonteerd. De benodigde Europese pictogrammen, met een lees- baarheidsafstand tot 24 meter, zijn bijgevoegd. Het armatuur is voorzien van een onderhoudsarme NiCd batterij, welke bij het wegvallen van de netspanning onmiddellijk de LED van energie voorziet. De batterij heeft een autonomie van 3 uur en is standaard voorzien van een pushtest.

Vanaf een brutoprijs €85,-
 
Download hier het datablad van de SMOOTH!
KENT
Onze elegante Kent noodverlichting ‘s armaturen zijn geschikt voor opbouw, waarbij eenvoudige montage het sleutelwoord is. De PC vlamdovende behuizing met de elektronische com- ponenten wordt compleet tegen de wand of plafond gemonteerd. De benodigde Europese pictogrammen, met een leesbaarheidsafstand tot 20 meter, zijn bijgevoegd. Het armatuur is voorzien van een onderhoudsarme NiCd batterij, welke bij het wegvallen van de netspanning onmiddellijk de LED van energie voorziet. De batterij heeft een autonomie van 3 uur en is standaard voorzien van een pushtest.

Vanaf een brutoprijs €78,-
Download hier het datablad van de KENT!
Bij nieuwe producten horen ook nieuwe verpakkingen, hierbij een presentatie van hoe deze producten worden uitgeleverd.
Copyright © 2016 MacBright BV,
All rights reserved.


ONS ADRES:
MacBright BV
Latensteinseweg 21
Tiel, Gelderland 4005 EG
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven
update profielgegevens