Copy
De Oude Speelkamer - retro speelgoed en kinderkamer accessoires
Terwijl het zonnetje buiten schijnt en de geur van de lente in de lucht hangt, schrijf ik deze nieuwsbrief. Plotseling besef ik me dat het alweer even geleden is. Door de drukke dagen die achter mij liggen, is de nieuwsbrief van februari in mijn mailbox blijven staan. Dat zorgt ervoor dat de nieuwsbrief van maart uit zijn voegen barst van allemaal leuke nieuwtjes!
 
 
Vernieuwde website
 
Vorige week is de vernieuwde website online gegaan. Een fris nieuw ontwerp, maar vooral ook heel veel extra functies. Je kunt nu zoeken op leeftijd, merk en kleur. Dat maakt het zoeken naar het juiste product nog nét even iets makkelijker.
 


De website schaalt mee met de afmetingen van je scherm zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst, grootte van afbeeldingen of het gebruiksgemak. Dat houdt in dat je ook op je tablet of smartphone nu een optimale website kunt zien.
 
 
Majvillan behang

Het sprookjesachtige en kleurrijke Majvillan behang is ontworpen door de Zweedse ontwerpster Charlotta Sandberg. Er zijn kastelen met draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, maar ook een een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in frisse, zachte kleuren die een baby- of kinderkamer tot leven brengen.

 
     

     
 
 
 
Figuurlampen

Met een lamp creeër je direct sfeer in de kinderkamer of babykamer. Deze prachtige figuurlampen sluiten perfect aan op de belevingswereld van je kind. Wat zijn ze leuk!

   
 

Doe- en ontdekboeken

Kleurrijk, vintage en verrassend is de beste omschrijving voor deze nieuwe kinderboeken. Indrukwekkende boeken die je mee op reis nemen over de wereld, door het dierenrijk, in de ruimte, naar je kindertijd en naar het circus.
 
    
  
 
 
Op stap

Met de lente voor de deur verplaatst het dagelijks leven zich steeds meer naar buiten. Deze trekfiguren zijn vrolijk en hebben wel zin in een lange wandeling. Perfect voor je kleintje om mee op stap te gaan en de wereld te ontdekken.

     
 
 
 
Inmiddels is het avond en het heerlijke zonnetje is achter de horizon verdwenen. Voor mij is het tijd om lekker te ontspannen, want morgen staat er weer een volle dag op het programma. Ik heb nog wel even een leuke tip voor je. Er staan nog steeds genoeg producten in de sale, maar het begint nu aardig leeg te lopen. Kijk snel of er iets tussen zit.

Fijne avond en graag tot ziens!

Liefs, Ester
 

VOLG ONS

Facebook Twitter Pinterest GooglePlus Blogspot Instagram
Copyright © 2015 - De Oude Speelkamer
De Bonnet 16, 5247 LH Rosmalen, Nederland
Email Marketing Powered by Mailchimp
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven via de website van De Oude Speelkamer.

 uitschrijven voor de nieuwsbrief | update mijn gegevens