Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?   Bekijk in browser
Toekomstbeelden
ROZENBROOD brengt de toekomst in beeld. Omdat beeld nu eenmaal veel beter binnenkomt dan woord. Van beeld ga je zelf nadenken en komen de radertjes in beweging die gaan helpen toekomsten te bouwen.
Dit najaar staat voor ons nog meer in het teken van beeld dan gewoonlijk, omdat we voor de tweede keer ons trendevent organiseren. 6 Oud-cursisten verbeelden op hun eigen manier de toekomsten die zij onderzocht hebben!
Picturing the Future
Op 1 oktober vindt de tweede editie plaats van Picturing the Future. Op dit trendevent presenteert een aantal oud-cursisten van de Trendacademy hun eindwerk. Ook deze editie staan er weer inspirerende lezingen op het programma. Ze zijn even verschillend van elkaar als de cursisten. Onze cursisten zijn immers allemaal professionals op hun eigen vakgebied. Ze passen de trendwatching methodes en trendkennis die ze verkregen hebben in de opleiding toe op hun vakgebied. Dat maakt het ook zo interessant. Want wat weet jij over de ontwikkelingen in leiderschap? Over de kansen en bedreigingen voor de middelgrote musea? Of over de toenemende urbanisering en de nieuwe rollen die stadsparken daarin kunnen spelen? De presentatie over nieuwe manieren waarop we ons verenigen geeft concrete handvatten hoe je daarop kunt inspelen. De presentatie over de manieren waarop we omgaan met ons lichaam, bodywatching, is juist vrij abstract met beelden die nog lang nawerken.
Zin om je te laten inspireren op je vakgebied? Of je juist te laten verrassen door trendkennis op gebieden waar je normaal gesproken niet naar kijkt?
Boek dan een ticket voor Picturing The Future.

 

Programma


TOEKOMST VAN HET STADSPARK
door stiliste Ellentine van Elderen  >>

BEZIT ALS BALLAST | Van bezit naar gebruik in de interieurbranche
door conceptshooter Chantal van der Nat  >>

BODYWATCHING
door art director Nora Vrba, over de maakbaarheid van het menselijk lichaam  >>

THE FUTURE MUSEUM | Visiting a tasteful friend
door Ellen Groenveld, cultureel entrepreneur  >>

NEW UNITING | From king of all to all are king
over de toekomst van het verenigingsleven door Etty de Boer, werkzaam als business consultant  >>

IS ER TOEKOMST VOOR MANAGEMENT? door Myrjam Burger-Gerritsen, werkzaam in de financiële dienstverlening  >>
Het volledige programma vind je hier.
Datum: 1 oktober
Aanvang: 13.00 uur (inloop 12.30 uur)
Einde: 17.00 uur, borrel tot 18.00 uur
Locatie: Grote Zaal, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Tickets: € 50,- / studenten € 30,-

Ticketverkoop

Trendacademy

Sta jij in het najaar van 2016 op het podium van Picturing the Future? Als je de Trendacademy volgt, behoort dat tot de mogelijkheden! Op 16 oktober is de laatste kans om dit jaar te beginnen aan de Trendacademy. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie vind je op www.trendacademy.eu.
Daarna is de eerstvolgende startdatum 15 januari 2016.

Trendstudio

Nog geen gelegenheid gehad de Trendstudio te bezoeken? Zie hier de foto’s die stilisten Marie-Gon Vos en fotograaf Mark Zeilstra samen opleverden van onze fijne plek voor inspiratie en informatie!
Organiseer je zelf een trendgerelateerd event of inspiratiesessie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om gebruik te maken van onze ruimte! office@trendacademy.eu.

Get inspired

• Futurelab: Vanaf 1 september kun je de nieuwste technische snufjes uitproberen bij Permanent Future Lab in het Museum voor Communicatie. PFLab streek vorige maand neer in het museum en biedt een plek waar enthousiaste mensen met kennis van de laatste technologie, dit anderen laten ervaren, testen en ontdekken. Iedereen, jong en oud, kan technologie zoals virtual reality-brillen, 3D-printers, robots et cetera uitproberen en kennis maken met de mogelijkheden van nu. Kijk voor je bezoek op de PFLab Wiki-pagina voor de actuele openingstijden.
• Drone Circus: geen dieren, geen acrobaten maar drones in het circus! Het circus van de toekomst strijkt neer in de Amsterdam Arena. Data bij het verschijnen van deze nieuwsbrief nog niet bekend.
• IoT: op 29 september vindt het Internet of Things congres plaats. Het congres brengt start-ups, innovators, business managers en ondernemers bij elkaar om best-practices met elkaar te delen.
Copyright © 2015 ROZENBROOD. Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een contact bent van ROZENBROOD.

Postbus 241 
1860 AE  Bergen NH
office@rozenbrood.nl


* Klik hier om je af te melden
**Klik hier om je gegevens te wijzigen