Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?   Bekijk in browser
Next stop: SUMMER
Als trendwatcher leef je in twee tijden: in de tegenwoordige tijd en in de toekomstige tijd. Juist het afzetten van die twee werelden tegen elkaar, maakt ons werk zo interessant. Maar soms is het ook verwarrend. Want wat trek je vandaag aan als je hoofd bezig is met een analyse van de mode van 2019 - 2020? Wat koop je vandaag voor jezelf als je bezig bent met kerst 2019? En hoe stap je door de dag als je hoofd tien jaar verder is? Dwars door deze tijdreizen heen realiseren we ons met een schok dat het al bijna (en nog maar) zomer 2018 is. Hierbij dus onze laatste nieuwsbrief voor onze next stop: summer!

SUMMER spots

1. De extra gezonde manier om te genieten: Fiets in je eigen tempo je smoothie smooth met de blenderbike.
2. Hello Wood 2018 Budapest: een internationaal festival voor architecturale experimenten en innovatie.
3. Camp The Night microcampingfestival. Kamperen op het historische forteiland Pampus.
4. Deze expeditie kun je winnen bij Camp The Night. Bungel als een bergbeklimmer onder de Euromast!
5. Paalkamperen Logeren bij de boswachter. ''Wilder kan niet'' Even helemaal terug naar de basis.
6.
Floating University Berlin. Een initiatief van Raumlabor.

7. Rooftop movie Night 2018: films op de mooiste daken van Amsterdam.
8. Truckstar festival 28 & 29 juli.
9.
Camp Grounded, summer camp for adults.
NAPA
Op 31 mei gaven we onze trendpresentatie 'Future care • Toekomstige uitdagingen in de zorg' aan een breed gezelschap van mensen die werkzaam zijn in de medische sector. Een spannende sector, waar veel innovatie te vinden is, maar waar voor de implementatie
–en samenwerking die dat vereist– nog de nodige stappen gezet moeten worden. Mooi om daaraan een kleine bijdrage te kunnen leveren! Meer weten over deze presentatie klik op de link hierboven.

Kerst 2019
Waar komt jouw kerstpakket vandaan? Grote kans dat jouw werkgever het inkoopt bij Makro Kerstpakketten. Voor het derde jaar op rij stelden we voor deze opdrachtgever een trendrapport samen om hen informeren over de huidige en komende trends. Een leuke klus waarbij we onszelf door de groeiende trendkennis van de medewerkers beetje bij beetje overbodig maken.
Op basis van het trendrapport gaat de organisatie aan de slag om met de eigen expertise en leveranciers om nu alvast jouw pakket voor 2019 voor te bereiden!

Trendacademy

Op 28 september gaat de Rozenbrood Trendacademy weer van start met module 1. De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 9.30 tot 13 uur in onze Trendstudio aan de Warmoesstraat in Amsterdam. Overweeg je deel te nemen? Graag willen wij in jouw en ons belang zeker weten dat we met de Trendacademy voldoen aan jouw verwachtingen en (leer)doelen. Een vrijblijvende (telefonische) intake maakt dus deel uit van de inschrijvingsprocedure. Wil je dat nog voor de zomerstop? Stuur snel een mailtje met data en tijdstippen waarop je beschikbaar bent naar office@trendacademy.eu en we nemen contact met je op. #picturingthefuture #onrustonderweg

Trots op

Mensen vragen ons wel eens of wij op de Trendacademy niet de concurrenten van ROZENBROOD opleiden. Daar zijn we niet zo bang voor. Ten eerste omdat er erg veel werk is voor trendwatchers. Ten tweede omdat er veel verschillende invalshoeken en positioneringen zijn binnen dit jonge vakgebied. Onder het terugkerende kopje 'trots op' geven wij regelmatig aandacht aan één of meer oud-cursisten, die op hun geheel eigen wijze hun trendkennis integreren in hun werkveld. Deze keer:
Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor
Jeanneke had haar sporen al verdiend met haar evenementenburo Zorro voor zij met de Trendacademy begon. In de laatste module van de Trendacademy ontmoette zij Mabel, gepokt en gemazeld in marketing. We zagen voor onze ogen het project geboren worden en dat eind mei het licht zag: hun boek Holy Fuck over de toekomst van sex. Wij hebben veel bewondering voor Jeanneke en Mabel die de kennis en vaardigheden die ze opdeden bij de Trendacademy fantastisch hebben ingezet in dit mooie project!

Trendspace Flex

Wij hebben het afgelopen half jaar onze Trendspace beschikbaar gesteld voor trendwatchers (i.o) die behoefte hadden aan een flexwerkplek. Het reserveren van een vaste dag per week is echter lastig te combineren met onze werkzaamheden voor Rozenbrood en de Trendacademy. Met ingang van deze zomer is de Trendspace daarom niet meer als vaste flexplek beschikbaar. Heb je een groep waarmee je wilt werken?
Dan kun je de Trendspace of de Trendstudio altijd incidenteel huren. Ben je een (oud)deelnemer van de Trendacademy? Dan maken we natuurlijk een extra gebaar in de huurprijs.

Afscheid

Wij nemen afscheid van onze officemanager Arja Vonk. Zowel zij als wij gaan nieuwe wegen bewandelen. Dank Arja voor bijna 3 intensieve jaren waarin je orde op zaken hebt gesteld! Ook 'een Arja' nodig? Dan vraag je natuurlijk 'de' Arja.
Verder heeft Rochelle Blokland haar stageperiode afgesloten. Rochelle studeert International Lifestyle Studies aan de Fontys Academy. Ze verdiepte zich tijdens haar stage in beauty en blackness. Dat leverde een mooi onderzoek op (en een selfie met Li).
Rochelle deed regelmatig verslag van haar bevindingen op onze site. Nog eens nalezen?

AVG

Onze mail over de AVG had je natuurlijk nog gemist in je inbox! Wij bedachten namelijk dat iedereen zichzelf heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Dus daar heb je al toestemming voor gegeven. Verder heb je al gemerkt dat we je niets ongevraagd sturen en onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je weer uit te schrijven.
We respecteren jullie privacy en doen verder niets met de gegevens. We merken het vanzelf wel als jullie iets met ons willen!

Tips

•  Eindelijk eens tijd voor coaching in de zomer? Daar hoef je niet moeilijk over te doen: stap gewoon naar binnen bij Eerlijk: coffee, cuisine, coaching. In een huiskamersfeer kun je er lekker koffie drinken of lunchen. Maar heb je opeens trek in een portie coaching, dan kan dat ook! Daar hebben ze zelfs een aparte menukaart voor.
•  Kidult in hart en nieren? Dan is een 'grown up' zomerkamp wat voor jou! Van yoga tot survival, van empowerment tot speelparadijzen.
•  Festival tijd! Maar small is beautiful: Georgie's Wundergarten, 7 juli, Amsterdam. Geen hipsters, maar klein en bijzonder en van alles wat. Om nieuwe vrienden te maken en je te verwonderen over wat mensen de wereld allemaal te bieden hebben.
•  De komende twee weken presenteren de eindexamenkandidaten van de kunstacademies hun afstudeerwerk. Een selectie: HKU Exposure  Artez finals AKV | St.Joost Rietveld
Willem de Kooning Academie (WdKA) & Piet Zwart Institute (PZI) 
Copyright © 2018 ROZENBROOD. Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een contact bent van ROZENBROOD.

Warmoesstraat 155
1012 JC  Amsterdam
office@rozenbrood.nl


* Klik hier om je af te melden
**Klik hier om je gegevens te wijzigen

             


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ROZENBROOD · Warmoesstraat 155 · Amsterdam, NH 1012 JC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp