Copy
Share
Tweet
Forward

De ce fotografiile sunt importante în promovarea online

View this email in your browser

Peste tot auzim că trebuie să folosim imagini atractive în articole, pe site, în newslettere, în mesajele postate în rețelele sociale, dar te-ai întrebat de ce trebuie să le folosim?Nu e vorba doar de faptul că un mesaj postat pe Facebook sau un articol ce include o imagine arată mai bine, mai elegant, sunt cifre în spatele afirmațiilor.

1. Imaginile atrag atenția, ochii sunt antrenați să se uite întâi la vizualuri și abia după aceea la text. Între un articol cu o imagine și unul fără, îl vei remarca întâi pe cel cu imagine.

2. Pe web intervalul de atenție e de 8 secunde, dacă nu ai captivat atenția cititorului în timpul ăsta el a plecat mai departe, la următorul articol, site, mesaj.
3. Pe Facebook linkurile însoțite de imagini sunt afișate mai multor persoane decât linkurile simple, însoțite doar de text. Plus imaginile care atrag mai multă atenție, vezi punctul 1.
4. Imaginile sunt reținute mai ușor decât cuvintele. Dacă folosești imagini memorabile oamenii vor reține ceea ce le transmiți.
5. Imaginile transmit mai ușor un mesaj.

Ok Marius, m-ai convins, de unde fac rost de imagini?  Sunt multe site-uri premium cu fotografii superbe, ca Shutterstock, dar dacă ești la început și cauți imagini gratuite am câteva recomandări:

Bonus, îți recomand și Canva, o aplicație online utilă dacă vrei să editezi rapid o fotografie pentru a o personaliza.

Nu uita și de articolele scrise pe blog săptămâna asta, uneori mai scriu și chestii faine, zic unii.

 

Ce am scris pe blog în ultima perioadă, poate te interesează:
Advertica
MariusSescu.ro
Facebook
LinkedIn
Twitter
 unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
mariussescu.ro · Bacau · Bacau 600275 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp