Copy

 | Een doorkijk tot 2050 | 
 - De toekomst van festivals en evenementen - 

Laatste informatie voor
de bijzondere speciale bijeenkomst!

 
Dinsdag 10 maart aanstaande (van 14.00 tot 17.00 uur) vind in het Soho House in Amsterdam een speciale bijeenkomst plaats over de toekomst van festivals en evenementen. Een doorkijk tot 2050!

Yuri van Geest, Denis Doeland en Richard van der Wilk nemen je mee in de wereld van digitale platforms, digitale ecosystemen, kunstmatige intelligentie en quantum technologieën. Festivals en evenementen, welke innovaties gaan een rol gaan spelen in de industrie en hoe data het spel verandert. Yuri, Denis en Richard delen hun cases, verwachtingen en voorspellingen voor de komende decennia!

Het evenement vindt plaats in het Soho House Amsterdam in de bioscoopzaal. Het adres is Spuistraat 210, 1012 VT Amsterdam.

Het sprekers-programma 'een doorkijk tot 2050':

14.00 Deur open
14.30 Yuri van Geest
15.30 Denis Doeland
16.00 Richard van der Wilk 
16.30 Borrel

Tot morgen!

Vriendelijke groet,

Yuri van Geest, Denis Doeland en Richard van der Wilk

De sprekers van de middag

Yuri van Geest is een toonaangevende denker uit Nederland. Hij is initiatiefnemer van de Singularity University Benelux (denktank van NASA en Google), bestseller auteur met zijn boek Exponentiële Organisaties (waarvan er 300.000 stuks zijn verkocht) en veelgevraagd spreker en denker – bijvoorbeeld bij het World Economic Forum in Davos op het gebied van digitale platforms, digitale ecosystemen en quantum technologieën.

Het enthousiasme van Van Geest wordt merkbaar als het over technologische innovaties gaat. “Nieuwe technologieën gaan impact hebben op de festivalindustrie. Festivals die niet innoveren, zullen de concurrentieslag verliezen. Festivals die slim zijn, bouwen nu al een netwerk op met startups die relevante technologie ontwikkelen."

Yuri zal in zijn talk een doorkijk geven tot 2050. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten op het gebied van de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en laat zien hoe verschillende bedrijven in de wereld hun voorsprong uitbouwen door de inzet van deze technologie. Ook zal hij de 'softe kant' van de veranderingen voor festivals belichten.

Lees hier meer over Yuri van Geest »

Denis Doeland werkte bijna 20 jaar bij ID&T en was onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van de eerste digitale strategie. Vanaf 2011 is hij adviseur bij organisaties op het gebied van intellectueel eigendom, business intelligence, social media en digitale strategie. Naast adviseur is hij gastdocent voor verschillende Hogescholen en Universiteiten.

Zijn boeken zijn door meer dan 80.000 mensen gelezen. Hij schreef samen met Ger Hofstee het boek ‘vanAnaloognaarDigitaal.nu – De digitale verandering’. In 2015 publiceerde hij zijn eigen boek ‘EDM en de Digitale Wereld – Waarom dj’s en festivals moeten veranderen’. In zijn laatste boek ‘Digitaal Vermogen’ laat hij zien hoe organisaties hun kracht, macht en potentie aan de hand van data kunnen ontsluiten. Denis laat zich het beste omschrijven in woorden: Auteur, Blogger, Business & Industry Hacker, Disruptor, Maven, Numerati, Spreker, Transformer.

In de talk van Denis wordt je meegenomen hoe je je organisatie klaarstoomt kunstmatige intelligentie in te zetten. Je krijgt inzicht door een raamwerk dat helpt jouw festival meer digitaal vermogen toe te voegen. Een op data gebaseerd raamwerk dat helpt de concurrentie voor te blijven en te verslaan.

Lees hier meer over Denis Doeland »

Richard van der Wilk is een ervaren marketing en business executive met ruime Agency achtergrond en ervaring met merken als Heineken, Procter & Gamble, Samsung, Red Bull e.a. De afgelopen 15 jaar was hij werkzaam bij Publicis Groupe – een full service holding company van verschillende media, creatieve, digital en consulting bureaus. 

Tot 2016 was hij, binnen Publicis Groupe, in verschillende functies werkzaam bij Starcom Mediavest Group, The Human Experience Company en global #1 Media Agency. Als Chief Strategy & Innovation Officer en member of the Global Product Committee, was hij mede-verantwoordelijk voor het Human Experience Framework en gaf daarmee richting aan de strategische dienstverlening van SMG. Later als Chief eXperience Officer was hij verantwoordelijk voor het faciliteren van Consumer Journeys en de strategische toepassing van data, content en activatie vanuit het media perspectief.

In zijn talk neemt hij je mee in hoe de rijkheid van data van grote waarde is voor de proposities van festivalorganisatoren. Hoe je vervolgens hiermee als festivalorganisator meer kan profiteren van een grotere economie, namelijk die van de digital marketing en business transformatie.

Lees hier meer over Richard van der Wilk »

Facebook
Twitter
Link
Website
© 2022 *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

DDMCA | Keizersgracht 330B | 1016EZ Amsterdam | The Netherlands

Wil je je uitschrijven?
Je kan hier jouw gegevens aanpassen of uitschrijven van de lijst.