Copy
Nieuwsbrief Timpaan, De andere ontwikkelaar
3 November 2015

Timpaan start bouw nieuwe projecten en levert 4 projecten op.


In het afgelopen kwartaal zijn er diverse projecten (deels) opgeleverd in Hoofddorp, Reeuwijk, Nijkerk en Den Haag. Ook zal in het komende kwartaal de bouw starten van  projecten in Baarn, Alkmaar en Heiloo.

Nieuwe bedrijfsbrochure
Timpaan heeft haar bedrijfsbrochure vernieuwd. Het onderscheidende profiel van Timpaan wordt hierin beschreven. Het Timpaan team staat graag tot uw dienst als professionele en inspirerende partner! De nieuwe brochure staat ook online op onze website: www.timpaan.nl

Tijdelijke studentenhuisvesting in ziekenhuis Utrecht
In Utrecht heeft Timpaan de locatie van het oude Antoniusziekenhuis in haar bezit. De 56 woningen in de 1e fase van het project Antoniuskwartier zijn inmiddels allemaal verkocht en de bouw zal starten in januari a.s.
Op de locatie staat ook nog het grote ziekenhuisgebouw dat voor de start van de 2e fase gesloopt zal worden. Vanaf medio november zullen 120 studenten een kamer huren in de hoogbouw voor een periode van 6 tot maximaal 12 maanden. De verhuur van deze kamers wordt geregeld door Socius Wonen in Utrecht.

Project in ontwikkeling

Nieuw Waard – Heerhugowaard

Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen en zal bestaan uit ca. 100 diverse typen woningen, zoals vrijstaande -, twee onder een kap -, comfort-, eengezins- en verandawoningen.
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Naar verwachting zal de eerste fase aan het einde van het 4e kwartaal van 2015 of begin 2016 in verkoop gaan. De woningen zullen in verschillende prijsklassen worden aangeboden. Voor meer info: http://www.timpaan.nl/projecten/nieuw-waard

Verkoop

De Veense Poort - Veenendaal

Op vrijdag 6 november a.s. start de verkoop van 14 Timpaan Verandawoningen van nieuwbouwproject De Veense Poort tijdens de Nieuwbouwbeurs in het gemeentehuis van  Veenendaal. Dit deelplan bestaat uit 8 Timpaan Verandawoningen Smart (prijzen vanaf € 159.500,- VON) en 6 Timpaan Verandawoningen Large (prijzen vanaf € 249.500,- VON). Kijk voor meer informatie op: www.deveensepoort.nl

Het appartementengebouw dat ook in het project zal worden gerealiseerd is nog in ontwikkeling. Zodra deze ontwikkeling is afgerond, zal dit gebouw in verkoop worden gebracht.
De Posterij – Heemstede

Op de hoek van de Raadhuisstraat en Postlaan in Heemstede, nabij het centrum, transformeert Vof Rijshout (een samenwerking tussen Timpaan en MeerVastgoed) een gemeentelijk monument naar kantoor/winkelruimte op de begane grond en 12 appartementen.

Het project bestaat uit het herbestemmen en renoveren van een monumentaal deel en een gedeelte nieuwbouw aan de Postlaan en Lieven de Keylaan. Onder de nieuwbouw zal een gedeeltelijk ondergrondse parkeergarage van 2 parkeerlagen worden gerealiseerd.
Voor meer info: www.deposterij-heemstede.nl
 

Bouw van start

Onder de Linden – Baarn

Op maandag 12 oktober jl. is de realisatie-overeenkomst van het project Onder de Linden te Baarn getekend door de heer Maatkamp van aannemer Bot & van der Ham en de heer Zwart van ontwikkelaar Timpaan. In januari zal de bouw van deze woningen van start gaan!
Een uniek nieuwbouwplan in het centrum van Baarn  met drie stijlvolle stadsvilla's en zeven sfeervolle hofwoningen, gegroepeerd rond een hof.
http://onderdelindenbaarn.nl/
 
De Hoef XL - Alkmaar

Wethouder Elly Konijn heeft op 13 oktober jl. het officiële startsein gegeven voor de bouw van 35 ruime eengezinswoningen in De Hoef XL aan de Jan de Heemstraat in Alkmaar.
Het project De Hoef XL wordt ontwikkeld en gebouwd door vof Horizon Ontwikkeling, een samenwerking van Bot Bouw Initiatief uit Heerhugowaard en Timpaan uit Rijsenhout. Het ontwerp van Inbo Architecten bestaat uit vier rijtjes in een carrévorm. De woningen hebben elk drie lagen, met de woonkamer en keuken op de eerste verdieping. Daarachter ligt een ruim tuinterras. Op de begane grond is ruimte voor een kantoor, extra slaapkamer of berging. Aan de achterkant onder de terrassen komt een overdekt parkeerterrein. De bouw zal ongeveer een jaar duren. September 2016 krijgen alle bewoners hun sleutel.
 
De Linde – Heiloo

Op donderdag 8 oktober jl. is gestart met de bouw van de 1e fase van het woningbouwproject De Linde in Zuiderloo te Heiloo. Wethouder Fred Dellemijn van de gemeente Heiloo heeft de officiële eerste paal geboord.  Aansluitend was er een feestelijke bijeenkomst voor de kopers en betrokkenen georganiseerd.  Het project de Linde bestaat uit 70 koopwoningen, waarvan er in de 1e fase 59 woningen in verkoop zijn gebracht. De kopers van de vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen konden zelf hun woning uitkiezen, wat voor een zeer gevarieerd woonbeeld zorgt.
Vijf aannemers realiseren het plan: Scholtens Projecten, Heddes Bouw en Ontwikkelings B.V., Henselmans Bouw, IQ-woning/Ballast Nedam en VDM Woningen B.V. Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2016 opgeleverd.
Timpaan ontwikkelt de komende jaren in het gebied Zuiderloo ongeveer 275 woningen.
http://heiloo-zuiderloo.nl/
 
Share
Tweet
+1
Share
Forward


Copyright © 2015 Timpaan, Alle rechten voorbehouden
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Timpaan.nl