Copy
Digitale Nieuwsbrief van BS LeerRijk
Voorwoord nieuwsbrief - U ontvangt ook in schooljaar 2020-2021 de digitale nieuwsbrief van BS LeerRijk. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer drie-wekelijks. In de nieuwsbrief leest u waar wij op school mee bezig zijn. Ook zaken die op korte termijn staan te gebeuren, worden hierin aangekondigd. We wensen u veel leesgenot. 

Agenda

12-11: Experience Day gr. 8 op Varendonck College
17-11: Gym in Postel gr. 3-4-5
18-11: Voorleeswedstrijd
23-11: Studiedag team - kinderen vrij
Deze week oudergesprekken gr. 1
24-11: Gym in Postel gr. 6-7-8
26-11: Kinderen zetten hun schoen op school voor Sinterklaas
27-11: Aanleveren kopij nieuwsbrief
Digitaal voortgangsoverzicht verzenden
1-12: Gym in Postel gr. 3-4-5
Nieuwsbrief verzenden
2-12: Sinterklaasfeest

Sinterklaasviering

Hé, wat hangt daar nou in de hal?! Het lijkt wel een kaart van Nederland…. maar wat doen die fietsroutes daarbij? Misschien zijn Sinterklaas en zijn pieten de weg wel kwijt of weten ze niet waar de stoomboot aangemeerd kan worden? Komt hij op de fiets? We hebben meteen een hoop vragen. Hopelijk krijgen we snel antwoord. 
Wat we wel weten:  
Lees verder

Nieuws uit groep 1-2

De herfstvakantie is net voorbij en Sinterklaas komt alweer in zicht.
Dit jaar maken we een fietsenwerkplaats in de aula en een Pietenschool in het halletje bij de kleuters.
Wanneer u spulletjes hebt die we kunnen gebruiken in onze fietsenwerkplaats, dan zijn wij er erg blij mee. We denken hierbij bijv. aan een oude home-trainer, fietspompen ,oude fietsen, binnen-en buitenbanden enz.
Lees verder

Nieuws uit groep 5

De kinderen zijn al volop bezig met het maken van hun Jij en ik verslag/boek. Zij hebben tijdens de lessen Blink onderzoek gedaan naar onder andere: Welke culturen er zijn in de wereld? Hoe kinderen leven in andere landen? Hoe zag het leven van een kind uit de geschiedenis eruit? In hun Jij en ik boek vergelijken ze zichzelf met een ander kind, waarnaar ze onderzoek hebben gedaan. 
Lees verder

Babynieuws!

Op maandag 12 oktober zijn juf Renee en haar man Thijs ouders geworden van hun tweede kindje Vik! 
Vik is het broertje van trotse grote zus Vive! Alles gaat goed met ze. 
We feliciteren het kersverse gezin en wensen ze heel veel liefde en geluk toe! 
Team LeerRijk

Nieuws uit groep 3

Pannenkoeken bakken 
Op vrijdag 16 oktober hebben we iets lekkers gedaan. Omdat we in het thema ‘smakelijk eten’ geleerd hebben wat een recept is, hebben we een recept ook gevolgd en gemaakt. In het prentenboek dat centraal stond tijdens dit thema stond een recept voor pannenkoeken. Samen met de kinderen hebben we de ingrediënten afgemeten en gewogen. 
Lees verder


Webinar leesproblemen en dyslexie

De bibliotheek organiseert een webinar over leesproblemen en dyslexie. Wie hieraan wil deelnemen, kan meer info vinden via dez link.

Nieuws uit groep 6

Allereerst wil ik starten met natuurlijk het verdrietige nieuws dat juf Inge op maandag en woensdag er niet meer is. We willen haar natuurlijk van harte bedanken en succes verder wensen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten ga ik de woensdag tijdelijk overnemen en komt op maandag juf Marleen. 
Lees verder

Nieuws uit groep 8

Donderdag 12 november staat de Experience Day op het Varendonck op het programma. Door de corona maatregelen ziet deze dag er anders uit dan andere jaren.
Op basis van de voorlopige adviezen gaan de leerlingen naar de locatie Someren of Asten. Eenmaal op de locatie worden ze dit jaar niet verder opgesplitst in niveaus.
Lees verder
Copyright © 2020 BS LeerRijk.
Email Marketing Powered by Mailchimp