Copy
Digitale Nieuwsbrief van BS LeerRijk
Voorwoord nieuwsbrief - U ontvangt ook in schooljaar 2020-2021 de digitale nieuwsbrief van BS LeerRijk. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer drie-wekelijks. In de nieuwsbrief leest u waar wij op school mee bezig zijn. Ook zaken die op korte termijn staan te gebeuren, worden hierin aangekondigd. We wensen u veel leesgenot. 

Agenda

In verband met de corona maatregelen die maandag 14 december bekend zijn gemaakt, kunnen we helaas geen uitgebreide agenda opnemen in deze nieuwsbrief.

21-12:
 Kerstvakantie t/m vrijdag 1 januari 2021
15-01: Kopij nieuwsbrief
19-01: Nieuwsbrief wordt verzonden
19.30 MR vergadering

Foute info

Helaas kunt u in de artikelen in deze nieuwsbrief info tegenkomen die na de bekendmaking van de aangescherpte maatregelen achterhaald zijn.
Onze excuses hiervoor!

Nieuws uit groep 4

Sinterklaas
Op woensdag 2 december hebben de kinderen een bezoekje gehad van de Sint met zijn pieten. De kinderen uit groep 4 hebben hun talenten laten zien. We hadden maar liefst 8 groepjes die wilden optreden voor Sinterklaas en zijn pieten. Van goochelen tot dansen, de Sint stond ervan te kijken. Daarna hing er ineens een envelop op het bord met een 4 erop.
Lees verder

Nieuws uit groep 8

Surprise
Op woensdag 2 december is Sinterklaas op school geweest. Het feest moest dit jaar weliswaar iets worden aangepast, maar de surprise kon in de hoogste groepen gelukkig gewoon doorgaan. De kinderen hebben super mooie surprises gemaakt en de tijd vloog voorbij met het lezen van de mooie gedichten, het bekijken van de surprises en natuurlijk ook het uitpakken van de cadeaus. 
Lees verder

Nieuws uit groep 1-2

Sinterklaascadeau
Wat hebben de kinderen weer genoten van het Sinterklaasfeest op school. We werden verwend met het bezoek van de Sint en zijn drie Pietjes en .... met leuke klassencadeaus zoals Playmobile, Plusplus, spulletjes voor in de bouwhoek. Dagelijks wordt er fijn mee gespeeld. Dank je wel Sinterklaas!
Lees verder

Algemene oproep

Groep 1-2
*Voor in de huishoek zijn we op zoek naar verkleedkleding: Thema 'Sinterklaas': Sint en pietenpakjes, Thema 'Kerstmis': feestkleding, Thema 'De ruimte': astronautpakken.

*In april gaan we in groep 1 en 2 van oude kaarsen nieuwe kaarsen maken. Hiervoor hebben we per kind ongeveer 1 pond oude kaarsen en/of kaarsresten nodig. Wilt u helpen met verzamelen? 


Verkeerssituatie rondom de school

Beste ouder(s)/verzorger(s),  
Samen zijn wij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige verkeerssituatie rondom de school. Toch merken wij regelmatig dat er personen zijn die hun auto verkeerd parkeren. Het is belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:  
Wanneer u graag wilt parkeren, parkeer dan in de wijk.  
Lees verder

Afscheid Linda Janssen

Beste Ouders, verzorgers en kinderen,
Mijn tijd op LeerRijk zit erop. Het was een bijzondere, soms pittige, maar vooral hele fijn tijd die ik hier heb mogen hebben. 
In eerste instantie zou ik hier zijn tot aan de zomervakantie, gedurende de tijd werd dit steeds langer. In deze tijd heb ik, samen met het team, de MR, de kinderen en jullie als ouders fijn mogen samenwerken. 
Lees verder

Nieuws uit groep 5

Bijna Kerstvakantie! Iets waarbij alle kinderen, leerkrachten en ik denk jullie als ouders/verzorgers in deze tijd erg naar uitkijken. Even rust en genieten met je gezin van de vrije feestdagen. Ondanks deze rare tijd hebben de kinderen de afgelopen maanden flink gewerkt en liggen we goed op schema wat de lesstof betreft. Lees verder

Nieuws uit groep 7

Wat een super gezellige dag hebben we die woensdag tijdens de Sinterklaasviering gehad! De surprises zagen er allemaal zó mooi en origineel uit en de gedichten waren geweldig. De tijd vloog om en nadat alle cadeaus waren uitgepakt, moest er in de klas flink worden gepoetst. We hadden van de Sint ook nog een spel gekregen, genaamd CODENAMES XXL. 
Lees verder

Nieuws uit groep 3

Sinterklaascadeau 
Eindelijk was hij daar, Sinterklaas. De kinderen hebben er weken naartoe geleefd. Eerst zagen de kinderen een piet fietsen met pakjes achter hem aan. Later bleek dat pietje Bike te zijn. Hij houdt zo erg van fietsen dat hij een fiets van groep 1/ 2 had geleend om de pakjes te bezorgen. Gelukkig waren het niet de cadeautjes voor school. 
Lees verder

MR vergadering

Zoals bekend komt de MR meerdere keren per jaar bijeen. In de vergaderingen worden diverse onderwerpen besproken. Regelmatig geven we een update hierover en deze keer is dat de vergadering van 10 november.
Lees verder

Nieuws uit groep 6

Op woensdag 2 december hebben we Sinterklaas gevierd in groep 6. Iedereen had super mooie surprises en gedichten gemaakt. Dikke complimenten hiervoor. Wauw! 
De kinderen en ik hebben genoten. Van de Sint zelf hebben we een mooi bordspel – 30 Seconds – gekregen! Bedankt. 
Lees verder
Copyright © 2020 BS LeerRijk.
Email Marketing Powered by Mailchimp