Copy
Obre aquest correu al teu navegador
EL RIVO INFORMA 18-19 #40
14 de juny de 2019
EN AQUEST BUTLLETÍ...
ACORDS DEL CONSELL DE L'ALUMNAT

Compartim amb la comunitat educativa de l'escola la carta que ha elaborat l'alumnat del consell de delegats i delegades d'aula sobre l'abocador.

El consell de l'alumnat també ha acordat que el proper dilluns, les classes de 3r fins a 6è sortiran a primera hora a fer el recorregut que separa l'escola de l'emplaçament del futur abocador. És una manera de prendre consciència d'una realitat que encara és molt desconeguda entre la ciutadania de Rubí. Si les famílies ens hi voleu acompanyar, hi sou convidades, i demanem que respecteu la dinàmica de l'activitat.

Us recordem, també, que el aquesta tarda a les 18h hi haurà una concentració convocada per la plataforma Rubí sense Abocadors. Proposem trobar-nos, amb la comunitat educativa a les 17:30h a la porta de l'escola, amb una samarreta verda.

Benvolgudes i benvolguts, 

Som els membres del Consell de delegats i delegades d’aula de l’escola Rivo Rubeo de Rubí. Ens posem en contacte amb vostès perquè des de fa uns mesos que estem molt preocupats i preocupades ja que ens diuen que molt a prop de l’escola posaran un abocador.

Això ens espanta perquè:
  • Creiem que està massa a prop de l’escola i de les vivendes.
  • Som una escola verda i com a tal estem preocupats pel mediambient
  • Patim per la nostra salut
  • Hi haurà molts camions i no podrem caminar tranquils
  • Farà pudor
  • No tenim garanties del que respirem sigui saludable
  • No podrem gaudir ni aprendre del nostre espai verd.
  • Ens preocupa el nostre futur com a habitants del món. Quin mediambient tindrem? Quina qualitat de vida?
Com a representants polítics que sou ens agradaria que ens ajudéssiu a que això no passi i puguem gaudir d’una ciutat on els infants puguem jugar i caminar tranquils.
 
Consell d’Alumnat del Rivo Rubeo
PARTICIPACIÓ A LA III JORNADA PEDAGÒGICA DEL SERVEI EDUCATIU RUBÍ-CASTELLBISBAL

El passat dimecres una representació de l'equip docent de l'escola va participar de la jornada de cloenda del curs organitzada pel servei educatiu de Rubí i Castellbisbal.

La temàtica de la jornada girava entorn de "La creativitat a les aules".

La jornada va comptar amb un col·loqui inaugural, en el que dues escoles del Vallès Oriental van presentar la seva experiència de vertebrar el procés canvi als seus centres a través de l'art.

En segon lloc, va venir el torn dels centres de Rubí. Els instituts Duc de Montblanc i La Serreta i les ecoles Torre de la Llebre, Pau Casals així com el Rivo també vam poder presentar algunes experiènces més específiques.

Des del Rivo vam explicar el treball col·lectiu que, a cada canvi d'estació es treballa des de les aules per nodrir el nostre vestíbul. A partir d'un material, una tècnica, o uns colors donats, totes les classes creen un element que, juntament amb el de les altres classes dóna singularitat a cada projecte. 

L'orígen d'aquest treball, ve del patchwork que es va crear la primavera del 2009 i que, encara, segons l'any, seguim penjant a l'entrada de l'escola.

EXPOSICIÓ APADRINEM #RUBíCITY

La setmana passada us vam informar de la participació de les classes de 3r al projecte "Apadrinem #Rubícity".

Us fem arribar la informació respecte l'exposició que s'ha genrat a partir del projecte i que podeu visitar fins al 4 de juliol al Museu Municipal del Castell de Rubí.

No us la perdeu! Podreu conèixer molts racons que desconeixíeu de la nostra ciutat!

CALENDARI
 
Recordatori: Per les sortides de tot el dia cal que els alumnes portin esmorzar, dinar, una ampolleta d'aigua, roba i calçat còmodes.
Els usuaris de menjador que no vulguin PICNIC han de renunciar-hi cada vegada a través d'un full d'incidències 48h abans de la sortida.
L'AFA INFORMA
POTSER T'INTERESSA...
INFORMACIÓ DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL MARTÍ TAULER

Vine a la Biblioteca i et regalem un llibre!!!


De l’11 al 25 de juny, quan utilitzis el servei de préstec de la teva biblioteca o bibliobús, et regalem el llibre "L'illa dels tresors", un recull de contes inèdits de Maria Barbal, Sebastià Bennasar, Xavier Bosch, David Cirici, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Pau Joan Hernàndez, Francesc Miralles, Núria Pradas, Llucia Ramis, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Màrius Serra, Sílvia Soler i Coia Valls.  #eltresordelabiblio

Més informació en aquest enllaç.
CLOENDA DE L'EXPOSICIÓ TRASTART

El proper 20 de juny, a la Biblioteca Martí Tauler, a les 19h tindrà lloc la cloenda de l'exposició TrastArt.

Una exposició col·lectiva, en la que artistes de la nostra ciutat s'impliquen per sensibilitzar sobre la problemàtica de les deixalles.

La colenda es tancarà amb un concert de Sergi Estella, un dels nostres mestres de música.

https://twitter.com/EscolaRivoRubeo
Forward
Copyright © 2016 Escola Rivo Rubeo, All rights reserved.


CONTACTA AMB EL BUTLLETÍ. NOMÉS PER INCIDÈNCIES AMB EL BUTLLETÍ
informatiurivorubeo@rivorubeo.cat

CONTACTA AMB L'ESCOLA
escola@rivorubeo.cat

Vols canviar la manera de rebre els teus mails?
Pots actualitzar les preferències de subscripció o donar-te de baixa de la llista
 


This email was sent to <<ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Escola Rivo Rubeo · Carrer de la Gràcia s/n · Rubí, Barcelona 08191 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp