Klimhal Amsterdam Kerst 2016
View this email in your browser
Beste klimmers,

We hebben veel nieuws wat we graag met jullie willen delen. De lente is er weer en dat betekent nieuwe trainingsperiode en lekker buiten klimmen ook als het al donder is!   cursus boulderen klimhal amsterdam
Trainingsrooster Voorjaar 2017
De nieuwe trainingsperiode staat weer gepland vanaf 18 april t/m 17 juli.

Samen met een groep toegewijde klimmers en onze ervaren trainer ga jij werken aan je klimtechniek, kracht en weerstand. Waardoor jullie samen weer nieuwe hoogtepunten in je klimcarrière zal behalen.
Kijk
hier voor meer informatie.
Jezelf inschrijven kan via onze bergsportshop of aan de bar in de Klimhal.

Buiten Klimmen
Als je nieuw bent bij Klimhal Amsterdam weet je misschien niet dat we een heerlijke buiten klimruimte hebben. Afgelopen weken zijn de deuren al open gegaan en is er al volop genoten van de zon, nieuwe boulders en routes gebouwd en zelfs aan vuurtje aangestoken.Fitnessruimte
We blijven onze fitnessruimte verbeteren.
Zo hebben we sinds kort nieuwe trainingsringen en ballen opgehangen. Kom ze uitproberen!Binnenkort een nieuwe trainingsonderdeel om van te genieten. Hier alvast een voorproefje.Nieuwe Grepen
We hebben mooie nieuwe grepen binnen gekregen. Deze zullen gebruikt worden in de boulderhok en klimruimte. Kevin en Charlie hebben er in ieder geval al van genoten. Kom snel langs om ze uit te testen!

foto van Klimhal Amsterdam (Official).

foto van Klimhal Amsterdam (Official).

Nieuw: Zwarte Falco
Misschien hebben jullie de nieuwe zwarte Saltic Falco schoen al op de bar zien liggen? Deze is uniek in de wereld en speciaal in de kleur zwart gemaakt voor Klimhal Amsterdam. Fijne klimschoen en goed geprijsd!Selectiegroep Klimclub KCA
Met de inzet en motivatie van Kevin hebben we sinds kort een groep talenten uitgenodigd om extra te komen trainen. Deze groep kinderen zullen trainen om regelmatig naar wedstrijden te gaan en Klimhal Amsterdam te vertegenwoordigen onder de klim en boulder gemeenschap.

Aangepaste Openingstijden
 
16 april, zondag     1e Paasdag     gesloten
17 april, maandag     2e Paasdag     gesloten
27 april, donderdag     Koningsdag     gesloten
5 mei, vrijdag     Bevrijdingsdag     gesloten
25 mei, donderdag     Hemelvaartsdag     gesloten
4 juni, zondag     1e Pinksterdag     gesloten
5 juni, maandag     2e Pinksterdag     gesloten
 

 

cursus boulderen klimhal amsterdam

XClimbPro:
Op de 2e verdieping staat de XClimbPro XL de roterende klimwand. Klimhal Amsterdam heeft in samenwerking met Climbmatic dit apparaat ontwikkeld en sinds kort verkopen we dit systeem over "heel de wereld". Intussen kun je terecht in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Nederland en Korea om eindeloos te klimmen.

Sinds een paar dagen is ook de Climb sphere af en draaiende, helaas nog niet bij ons.
De Climb sphere kan ronddraaien en wel beide kanten om!Als "agent" van Klimhal Amsterdam kun je zomaar een jaarkaart t.w.v. 675 euro verdienen. Weet jij iemand die geinteresseerd is in de roterende klimwand en leidt dit tot een verkoop dan klim jij een jaar GRATIS!!
Meer info over de XClimbPro vindt je HIER
Op zoek naar een klimpartner?
Soms kan je vaste klimmaatje niet of misschien heb je nog geen klimpartners weten te vinden. Wanneer je lid van de facebook groep Klimhal Amsterdam wordt kun je daar met de andere leden van de groep, afspreken. Meedoen met een van onze trainingen is ook een goede manier om meer klimmers van je eigen niveau te leren kennen.

We wensen je een fijne lente toe en vooral veel klimplezier,
Team Klimhal Amsterdam

foto van Klimhal Amsterdam (Official).
Copyright © 2017 Klimhal Amsterdam, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp