Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/14/2022 edition:

Excerpts:

Takim konsultativ me Bordin Industrial për Planin Strategjik (2022 – 2015)

Në kuadër të aktiviteteve për hartimin e Planit Strategjik (2022- 2025) të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), të martën u mbajt një takim konsultativ me Bordin Industrial. I pranishëm në takim ishte edhe rektori, prof.dr. Alush Musaj, i cili…

The post Takim konsultativ me Bordin Industrial për Planin Strategjik (2022 – 2015) appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Memorandum Bashkëpunimi me ADRC – MCM kuadër të projektit “Drejt lehtësimit të qasjes në drejtësi në veri të Kosovës”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) dhe organizata Alternative Dispute Resolution Center – Mediation Center Mitrovica (ADRC – MCM), do të bashkëpunojnë dhe bashkërendojnë aktivitet në kuadër të projektit “Drejt lehtësimit të qasjes në drejtësi në veri të Kosovës”.  Për…

The post Memorandum Bashkëpunimi me ADRC – MCM kuadër të projektit “Drejt lehtësimit të qasjes në drejtësi në veri të Kosovës” appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Stafi i UIBM pjesë edhe i një Aksioni të COST-it

Një nga stafi akademik i UIBM-së (Ass. Bastri Zeka – FGJ) ka marr aprovimin për të qenë pjesë në dy grupe të hulumtimit në kuadër të Aksionit COST CA20130, i cili do të zgjas deri në vitin 2025. Ky Aksion…

The post Stafi i UIBM pjesë edhe i një Aksioni të COST-it appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.