Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/21/2022 edition:

Excerpts:

Universiteti “Isa Boletini”, për të pestin vit me radhë pa asnjë vërejte nga auditimi

Për të pestin vit me radhë nuk është gjetur asnjë vërejtje nga Zyra Kombëtare e Auditimit sa i përket menaxhimit financiar në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UMIB). Kjo konkluzë ka dalur nga raporti i publikuar nga  Zyra Kombëtare e…

The post Universiteti “Isa Boletini”, për të pestin vit me radhë pa asnjë vërejte nga auditimi appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Sesion informativ mbi programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave për vitin akademik 22/23

The post Sesion informativ mbi programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave për vitin akademik 22/23 appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Marrëveshje Bashkëpunimi mes Fakultetit të Gjeoshkencave-UIBM dhe IMK BALLKAN PROJECT SH.P.K, Prishtinë

Fakulteti i Gjeoshkencave dhe IMK Ballkan Projekt Sh.p.k. kanë vendosur të bashkëpunojnë me qëllim të ngritjes së mundësive respektive për mbështetje profesionale dhe shkencore, prandaj palët në takimin e sotëm nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me qëllim të funksionalizimit të bashkëpunimit. Nga…

The post Marrëveshje Bashkëpunimi mes Fakultetit të Gjeoshkencave-UIBM dhe IMK BALLKAN PROJECT SH.P.K, Prishtinë appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.