Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/27/2022 edition:

Excerpts:

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në nivel rektorësh me Tekirdag Namik Kemal University nga Turqia

Në kuadër të objektivave të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë për rritjen e numrit të bashkëpunimeve me institucione të arsimit të lartë, Rektori i UIBM-së Prof.Dr. Alush Musaj ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Rektorin e Tekirdag Namik Kemal University nga…

The post Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në nivel rektorësh me Tekirdag Namik Kemal University nga Turqia appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit Ekonomik – UIBM dhe Fakultetit Ekonomik dhe të Shkencave Administrative – Tekirdag, Namik Kemal University nga Turqia

Me qëllim të ngritjes së bashkëpunimit në mes të UIBM më konkretisht të Fakultetit Ekonomik dhe Faculty of Economics and Administrative Sciences- Tekirdag, Namik Kemal University, Turqi, Dekani i FE Prof.Asoc.Dr. Qazim Tmava dhe Dekani i FEAS Prof.Dr. Rasim Yilmaz…

The post Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit Ekonomik – UIBM dhe Fakultetit Ekonomik dhe të Shkencave Administrative – Tekirdag, Namik Kemal University nga Turqia appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Fakulteti Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini”- Mitrovicë përfitues i projektit Fulbright Specialist Program

Në kuadër të thirrjes Programi i Specialistëve Fulbright, të Departamentit të Shtetit të SHBA-ve me financim nga qeveria amerikane dhe i administruar nga World Learning, Fakulteti Ekonomik në i UIBM, ka përfituar me një projekt. Sipas këtij projekti, mbështetja e…

The post Fakulteti Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini”- Mitrovicë përfitues i projektit Fulbright Specialist Program appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.