Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/16/2022 edition:

Excerpts:

Fakulteti i Edukimit pjesë e projektit SHPRESE të Caritas, për katër vite

Fakulteti i Edukimit (UIBM) për 4 vite sa ka zgjatë projekti SHPRESE (Caritas), ishte pjesë e tij, dhe falë këtij projekti sot në Fakultetin e Edukimit është klasa e pajisur për mrekulli me materiale, mjete didaktike për studentët tanë të…

The post Fakulteti i Edukimit pjesë e projektit SHPRESE të Caritas, për katër vite appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Në kuadër të muajit të Prindërimit, është bërë lansimi i aplikacionit Foleja i dedikuar për prindërit e fëmijëve të moshës 0-6 vjeç

Në kuadër të muajit të Prindërimit, është bërë lansimi i aplikacionit Foleja, aplikacioni i parë i dedikuar për prindërit e fëmijëve të moshës 0-6 vjeç, nga zyra e Unicef në Kosovë. Aplikacioni Foleja është  partneri i xhepit në prindërim, që…

The post Në kuadër të muajit të Prindërimit, është bërë lansimi i aplikacionit Foleja i dedikuar për prindërit e fëmijëve të moshës 0-6 vjeç appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.