Copy

Lajmet e fundit

Universiteti i Mitrovicës

Isa Boletini

Excerpts:

IECM organizon trajnime për shkathtësi të buta

The post IECM organizon trajnime për shkathtësi të buta appeared first on Universiteti i Mitrovicës.


Read on »

Më 17 janar 2020, nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për skemën e praktikës me të diplomuarit nga fakultetet teknike

Drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës dhe GIZ-i, do të nënshkruajnë një memorandum bashkëpunimi për skemën e praktikës me të diplomuarit nga fakultetet teknike. Memorandumi nënshkruhet të premten (17 janar 2020) në…

The post Më 17 janar 2020, nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për skemën e praktikës me të diplomuarit nga fakultetet teknike appeared first on Universiteti i Mitrovicës.


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.