Copy

Lajmet e fundit

Universiteti i Mitrovicës

Isa Boletini

Excerpts:

Orari i provimeve për afatin e Janarit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Janarit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike. Informatikë Inxhinierike

The post Orari i provimeve për afatin e Janarit appeared first on Universiteti i Mitrovicës.


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.