Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/23/2022 edition:

Excerpts:

Sesion Informues rreth mundësive dhe programeve të studimit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

The post Sesion Informues rreth mundësive dhe programeve të studimit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Fakulteti i Edukimit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kopshtin dhe Çedhen “Nina”

Më datën 23.06.2022, dekani i Fakultetit të Edukimit, Prof. Ass. Dr. Beism Gollopeni dhe drejtoresha e Kopshtit dhe Çerdhes Nina, Agnesa Shipoli Nika, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi ndërinstitucional. Marrëveshja është nënshkruar për periudhën pesëvjeçare dhe synon shkëmbimin e përvojave teorike…

The post Fakulteti i Edukimit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kopshtin dhe Çedhen “Nina” appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.