Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/22/2022 edition:

Excerpts:

Njoftim për sesionin informues (virtual) për FIMK

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të marrë pjesë në sesionin informues (virtual) për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK) se për shkaqe teknike sesioni nuk u mbajt sot (22 qershor) ashtu siç ishte paraparë. Sesioni do të mbahet…

The post Njoftim për sesionin informues (virtual) për FIMK appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.