Copy

LAJMET E FUNDIT/ RECENT NEWS

Updates from

Universiteti "Isa Boletini"

Isa Boletini

In the 06/10/2022 edition:

Excerpts:

U mbajt Mbledhje Komemorative për prof.dr. Isa Tahirin

Drejtues të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), mësimdhënës, studentë, miq dhe familjarë, kanë marrë pjesë të enjten në Mbledhjen Komemorative kushtuar profesorit, Isa Tahiri, i cili u nda nga jeta më 6 qershor 2022. I ndjeri ishte profesor në…

The post U mbajt Mbledhje Komemorative për prof.dr. Isa Tahirin appeared first on Universiteti "Isa Boletini".


Read on »

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 University of Mitrovica "Isa Boletini", All rights reserved.