Copy
lees deze nieuwsbrief online vreg.be | contact | info@vreg.be | uitschrijven
VREG, uw gids op de energiemarkt
Welkom
Nieuwsbrief gezinnen
23 december 2014
 
Resultaten enquête bij gezinnen

Vergelijkbaar met vorig jaar voelt 81% van de gezinnen in Vlaanderen zich voldoende geïnformeerd over de vrijmaking van de energiemarkt. 71% van de gezinnen vindt dat de vrijmaking voor hen een positief effect heeft.

Met 77% van de gezinnen die zeggen dat ze de VREG kennen stijgt onze bekendheid niet langer. In 2013 gaf 81% van de gezinnen aan dat ze ons kennen. In 2007 was dat nog amper 31%.

We zijn beter bekend bij mannen (86%) dan bij vrouwen (66%). Net zoals vorige jaren hangt onze bekendheid nog altijd sterk samen met de socio-economische status van het gezin.

43% van de gezinnen bezocht de VREG-website al. Negen op tien bezoekers van de website zijn tevreden, zeer tevreden of uiterst tevreden over de duidelijkheid (90%), de betrouwbaarheid (90%), de bruikbaarheid (92%) van de website.

U vindt nog veel meer informatie in het Enquêterapport

Delen via:
Deze e-mail is verzonden naar <<E-mail>>. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven hebt via onze website www.vreg.be

Uitschrijven Gegevens wijzigen

Hebt u collega’s of vrienden die geïnteresseerd zijn in deze thema’s, stuur dit bericht gerust door. Iedereen kan gratis inschrijven op deze nieuwsbrief.

© VREG - Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, Koning Albert II-laan 7 Sint-Joost-ten-Node 1210 Belgium

Disclaimer