Copy
Vreg - uw gids op de energiemarkt
Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie
Nieuwsbrief gezinnen van 01 12 2016
15 jaar VREG
Vandaag is het exact vijftien jaar geleden dat de VREG werd opgericht. Om dit jubileum te vieren plannen we in het komende jaar allerlei initiatieven waarbij we zowel een terugblik als een vooruitblik willen werpen. Op het programma staan onder meer acties om onze dienstverlening (V-test, herkomstvergelijker…) in de kijker te stellen, filmpjes die onze werking belichten, het organiseren van opleidingen om specifieke doelgroepen te helpen met onze V-test®, een VREG-spel eind 2017… Als u zelf een idee heeft om de spotlights te zetten op 15 jaar VREG, neem contact op via info@vreg.be. Hou zeker onze Facebookpagina en deze nieuwsbrief in het oog.
Wij zoeken een junior toezichthouder Marktwerking
Om ons toffe team te versterken zijn wij op zoek naar een tijdelijke kracht met een masterdiploma in een economische richting.
Opgelet: deur-aan-deurverkoop
De laatste tijd krijgen we veel vragen van gezinnen en bedrijven die willen weten of de VREG adviseurs op pad stuurt. Dit is zeker niet het geval. Wees op uw hoede voor malafide verkopers die zich voorstellen als een medewerker van de VREG of van een ‘onafhankelijk bureau’ dat van de VREG de opdracht zou gekregen hebben om leveranciersvergelijkingen aan huis uit te voeren. Als u twijfelt over wie de voordeligste energieleverancier voor u is, raadpleeg de V-test® online of bel het gratis nummer 1700 met uw jaarverbruik bij de hand.